Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Stockholm

24 februari. Hälsans hus, Fjällgatan 23. Tid 10.00 - 16.00


Göteborg

23 mars. Centrum för Skolutvecklings lokaler, Skeppsbron 4. Tid 10.00 - 16.00


Malmö

4 april. Travelshop, Carlsgatan 4. Tid 10.00 - 16.00


Boken

Boken Så funkar det! -sömn, stress och lite annat ingår i alla kurser. 

 

Anmälan

Mejla din anmälan till info@unglivsstil.se eller via kontaktformuläret. 

Vårens kurser från Ung Livsstil

 

Förebyggande och hälsofrämjande arbete i skolan är en kurs som bygger på Skolinspektionens rapport från juni 2015. Här får man ett sammandrag av Skolinspektionens iakttagelser och rekommendationer samt tillgång till dokument och mallar för att så snabbt som möjligt komma igång med det systematiska förebyggande och hälsofrämjande arbetet på skolan. 

Vill ni hellre ha kursen på er skola för samtlig personal kontaktar ni Ung Livsstil för pris och datum. Läs mer om kursen.

Det är enkelt att infoga dina egna bilder i nyhetsbrevet. Dra önskad bildtyp till valfri plats i nyhetsbrevet för att sedan ange webbadress till bild eller så bläddrar du bland befintliga bilder som du tidigare har laddat upp.


Sömnskola

Är ett konkret verktyg att använda i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet på skolan. Vi går igenom hur man kan jobba med både sömn, stress, kost, motion och medieanvändning i elevgrupper. Läs mer om kursen och vad andra säger om den

Sömnskolan går i Stockholm den 15 mars i Hälsans Hus, Fjällgatan 23. Tiden är 10.00 - 16.00. 


Följ och gilla Ung Livsstil på sociala medier

Facebook    Twitter    Instagram    YouTube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.