Telegramblad med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV DECEMBER 2015

Nu är det bara knappt en månad kvar till jul- och nyårsuppehållet. Men innan dess har vi en hel del att se fram emot. Missa inte Club Hot-Cha med liveuppträdanden redan nu på lördag, Syltklubben, Rhythm Hot Shots-lägret, alla socialdanskvällar i december och julsäsongsavslutning med Hasse Ling & His Syncopators of Swing. Håll till godo! 

Följ Chicago på hemsidan och på Facebook.


NY KURSSTART OCH ÖPPET HUS I JANUARI

Redan nu går det bra att anmäla sig till vårens kurser på hemsidan. Kursschemat är sig likt och som vanligt föregås kurstarten av gratis Öppet Hus. Läs mer om anmälan och kurser här.


UNGDOMSKURS I VÅR

Vi gör ett nytt försök till att locka ungdomar och startar en ny femveckorskurs under ledning av Fatima. Kursen innehåller en blandning av autentisk jazz och charleston.

Kurstillfällen: 20/1, 27/1, 3/2, 10/2, 17/2
Dag och tid: Onsdagar 16.00-16.45
Kurslängd: 5 veckor
Kostnad: 500 kr
Åldersgrupp: 9 - 14 år


SYLTKLUBBEN 6 DECEMBER

Det är dags för den omåttligt populära Syltklubben att dyka upp för sista gången den här hösten. Boka därför in den 6 december! Chicago tar som vanligt ingen entréavgift den här kvällen och både husband och gästmusiker står till allas förfogande helt utan ersättning. Men med det sagt hoppas vi ändå uppmuntra er som kommer att ta med en slant, liten som stor, som dricks till bandet. Datum här >>


GE BORT EN DANSKURS I JULKLAPP!

Varför inte ge bort en danskurs i julklapp i år? Vi har presentkort och du väljer själv vilken summa som ska stå på presentkortet. Detta kan alltid inhandlas på de tider då vår kassa är öppen i samband med kurser och danskvällar.

För köp på andra tider, exempelvis dagtid, kontakta vårt kontor 08-669 60 90.


SWINGA UT PÅ CHICAGO VARJE ONSDAG

Onsdagskvällarna förtsätter envist precis som vanligt med två undantag 23/12 samt 30/12 då etablissemanget kommer vara stängt till förmån för jul- och nyårsbestyr. Våra eminenta swingjockeys står för musiken de flesta av dessa socialdanskvällar men när du minst anar det kan scenen intas av levande musiker. Den 16/12 kommer Tommy Löbel Swing band och förgyller kvällen för oss.

I vårt kalendarium på hemsidan kan du se vilken DJ som spelar respektive onsdag.


LÖRDAGARNA PÅ CHICAGO

På Club Hot-Cha nu på lördag står Bebop på musikmenyn och ryktet säger att det blir både livemusik och uppträdanden denna kväll. Missa inte det! Mer om alla teman här >>

28/11 Club Hot-Cha - Live: Hoodlums of Bebop
5/12 Elevdans + Filmvisning
12/12 Live på Chicago - Säsongsavslutning
19/12 Live på Chicago - Extra danskväll i samband med the Rhythm Hot Shots Weekend


RHYTHM HOT SHOTS PÅ CHICAGO

Passa på att träffa och ta klasser av de ursprungliga dansarna i dansgruppen the Rhythm Hot Shots!

The Rhythm Hot Shots Weekend 18-20 December
Dansgruppen Rhythm Hot Shots firar 30 år denna helg och vi inbjuds att fira denna händelse tillsammans med dom. Många av de ursprungliga medlemmarna genom alla år kommer att undervisa på lägret vilket är en unik händelse, att alla dessa dansare samlas igen efter så många år. Det blir också socialdans både fredag och lördag kväll. Läs mer >> 


TEMAKLASSER PÅ SÖNDAGAR

Den sena tiden på söndagarna (20.00-22.00) viks åt temaklasser av olika karaktär. Här ges möjlighet att grotta in sig lite extra i olika dansrelaterade ämnen. Läs mer om alla teman här >>

29/11 Rytmvariationer i Lindy Hop
13/12 Shim Sham Shimmy


EGEN TRÄNING PÅ LÖRDAGAR

På lördagarna mellan 11.00 och 13.00 är det möjligt att träna för egen maskin. Det enda som krävs är att du, och om du tränar med en partner ni, har ett för kursomgången giltigt kurskort. Vi står för musik och lokal, du står för dansandet. Sista träningstillfället detta är är den 12/12. Från och med den 16/1 öppnar vi för dessa träningstillfällen igen.


MOGENDANS OCH JAZZ PÅ MÅNDAGAR

Måndagsklubben bjuder upp till dans varje måndag. Dessa kvällar dansas det foxtrot och bugg till livejazz 20.15-23.00. Höstens datum samt vilka orkestrar som spelar när finns i sin helhet på hemsidan. Årets sista Måndagsklubb är den 14/12 men avbrottet blir kort, redan den 11/1 är det vårpremiär.Tisdag 5/1
17.30 Stepp
18.00 Charleston/Jazz
18.30 Lindy hop

Torsdag 7/1
17.30 Stepp
18.00 Charleston/Jazz
18.30 Lindy hop

Lördag 9/1

13.00 Stepp
13.30 Charleston/Jazz
14.00 Lindy hopERBJUDANDE!

GÅ STEPP FÖR ENDAST HALVA PRISET OM DU GÅR YTTERLIGARE EN KURS!

SALSA & TANGO

Som bekant kan man på Chicago dansa salsa på torsdagar och tango på fredagar. Mer information om dessa externa aktörer och deras evenemang hittar du på vår nätsida och i broschyren.


SERVERING

Chicagos café erbjuder som vanligt en hel del godsaker, matnyttigt och olika dryckesalternativ under de flesta tider då kurs- eller dansverksamhet pågår i salongen.


Du får detta telegramblad eftersom du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.