Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Detta är en rolig nyhet: igår 27/8 blev det klart att Österåkers Konstförening åter är bland de fem föreningarna som kommer i fråga för Blå Vågen-stipendiet.

- Jag är väldigt glad åt att föreningar på detta sätt uppmärksammas, säger Torill Findeisen, vår förenings ordförande. Bland de fem i finalen finns det tre rena kulturföreningar, men naturligtvis representerar idrottsföreningar också vår kultur, tillägger Torill.

Om Österåkers Konstförening blir en av vinnarna på Kanalens dag kl 15, vore det förstås mycket trevligt om många medlemmar kunde vara med och dela glädjen!


Panelen penslas.

Länsmansgården huvudbyggnad restaureras och ska vara klar för användning i oktober. Många bidrar med pengar, uppmuntran och handkraft. Torill Findeisen och Ingalill Tauson svänger penseln och bidrar till räddningen av vårt kulturarv.

I höst kommer du att kunna lyssna på Staffan Lundmarks föredrag om Länsmansgården. Håll utskik efter vårt program, till exempel på vår webb och på Facebook!


Sista helgen med sommarens stora utställning

Gösta Werner

13 juni till 30 augusti
lör-, söndagar kl 12 - 16  


Smak av Länsmansgården

Praliner från olika ställen i Österåker i en smakfull och -rik samling finns nu till salu. En idealisk liten gåva till vännen eller till sig själv. Titta och köp på Café Länsmansgården!


Köp en skraplott till exempel!

Vi har åter fina och värdefulla vinster. Skraplotten kostar endast 20 kr - och du ser direkt, om du har vunnit. Här finns det en lista med vinsterna.

Se på mer vår webbplats!

Vill du hjälpa till att sälja lotter, hör gärna av dig via e-posten lansmansgarden@live.se.


Se Österåkers konstnärer på Facebook.

Café Läns-
mansgården

Unik miljö, läckra bakelser och soppa - kom och njut!Antik på Länsmansgården - alltid värt ett besök.


Missa inte


Ta del - var med!

Våra nyhets- och medlemsbrev sänds i första hand via internet. Det gör det möjligt att vara aktuellt, och vi räddar träd och sparar porto. Tidigare nyhetsbrev finns på vår webb.

Känner du någon som borde få breven?
Mejla till oss

Se oss även på webben och på Facebook!
Café Länsmansgården


Besök och upplev Länsmansgården året om! Här finns det också Åkersberga Trädgårdssällskap


Österåkers Konstförening, Kantarellvägen 12, 184 34 Åkersberga

Öppet lördagar + söndagar kl 12-16
lansmansgarden@live.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Österåkers konstförening eller har visat intresse för våra utställningar.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.