Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Programblad 

Idag (måndag 3.8) börjar April Kommunikation att skissa på årets Programblad och på fredag, dvs. 7 augusti, skickar vi ut korrektur till er via ett ändringsbart formulär (kommer instruktioner med mailet). Det är då viktigt att ni noga läser igenom att tider för programpunkter och annan information är korrekt. Texterna till programbladet utarbetas från hemsidans texter. 

Alla uppdateringar som skall till hemsidan tar Frida Clemes hand om. Har ni uppdateringar till hemsidan maila till: hemsida@skordefest.ax


Facebook

Många av er har bra Facebook-sidor. Kom ihåg att redan nu aktivt använda era sidor och berätta vad som händer på din Gård/ Restaurang/ Plåpp Åpp inför och under Skördefesten. Vi försöker hålla koll och dela informationen via Skördefestens fb-sida i den mån det är möjligt. Gör ni ett intressant inlägg på er sida som ni vill att ska ha få spridning, hör av er så delar vi.

Vi har även en intern Facebook grupp för deltagare i Skördefesten. Gruppen är sluten och där kan vi tillsammans diskutera frågor som rör evenemanget t.ex. dekorationer, prissättning m.m. I gruppen delar jag också samtliga Skördenytt. Om ni inte är med i gruppen kan ni söka upp gruppen "Deltagare i Skördefest Åland" på Facebook och ansöka om att få gå med. 


Passkommentarer 

Här kan ni läsa fjolårets passkommentarer för att få lite tips om vad gästerna gillar samt inte gillar. 


iZettel - kortbetalning via telefon/ipad 

För att öka försäljningen samt ytterligare höja servicen på Skördefesten rekomenderar vi försäljare och gårdar att prova betalningsmetoden iZettle. Skördefestens samarbetspartner Alcom erbjuder iZettle för 70 euro till Ålcom-kunder med antingen ett "Allt-i-ett" eller "Mobildata-abonnemang". Normalpris i deras butik är 90 euro. Mer information om betalningsmetoden hittar du på denna länk. Flera av Skördefestens deltagare anväder sig redan av betalningsmetoden och har m.h.a detta kunnat öka försäljningen.   


Ha en härlig vecka i sommarsolen! 


Frågor? 
Kontakta: 
Liz Mattsson, Verksamhetsledare 
0457 344 56 76
info@skordefest.ax


Gilla oss på facebook
Följ oss på Instagram #Skordefestaland
Följ oss på Twitter #Skordefestaland


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.