Telegramblad med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV AUGUSTI 2015


Hoppas att ni har lyckats få till några varma och sköna stunder i solen mellan regnskurarna i sommar. Här på Chicago ser vi fram emot en ny termin och höstens första kursomgång, Öppet Hus och massa socialdans såklart! Men sommaren är ju inte över riktigt än så ha en fortsatt härlig sommar och håll till godo! 

Följ Chicago på hemsidan och på Facebook.


KURSSTART OCH ÖPPET HUS I AUGUSTI

Det är visserligen fortfarande sommar men redan nu är det dags att planera och anmäla sig till höstens första kursomgång. Kursstarten är mellan 16/8 och 20/8 och inför kursstarten har vi som vanligt Öppet hus vid tre tillfällen. 

Hjälp oss gärna att sprida detta på era arbetsplatser, i skolan och bland vänner och familj. Läs mer om anmälan och kurser här.


UNGDOMSKURS I HÖST

Den 23 september, 16.00-17.00, börjar en ny omgång med kurser för ungdomar. Återigen är det Fatima som håller i kursen som kommer innehålla en blandning av autentisk jazz och charleston.

Kursstart: 23/9
Dag och tid: Onsdagar 16.00-17.00
Kurslängd: 5 veckor
Kostnad: 500 kr
Åldersgrupp: 9 - 14 år


SYLTKLUBBEN TILLBAKA I HÖST

Populära Sylklubben är tillbaka, detta musikaliska evenemang tillägnat musiker och dansare och såklart även de som helst bara vill sitta ner, lyssna och njuta. Boka in första söndagen i varje månad med start 6 september! Datum här >>


SWINGA UT PÅ CHICAGO VARJE ONSDAG I SOMMAR

Onsdagskvällarna rullar självklart på som vanligt med prova-på-kurs i Lindy hop 18.45-20.00 och socialdans 20.00-23.00. Våra eminenta swingjockeys står för musiken dessa sommarkvällar.

I vårt kalendarium på hemsidan kan du se vilken DJ som spelar respektive onsdag.


LÖRDAGARNA PÅ CHICAGO

Lördagsdanserna med respektive teman och spektakel är tillbaka i slutet av augusti:

22/8 Klubb Swing Out
29/8 Club Hot-Cha


TEMAKLASSER PÅ SÖNDAGAR

Temalektionerna på den sena tiden på söndagarna återkommer den 23 augusti. Håll utkik på hemsidan och i nästa nyhetsbrev för att få veta vilka teman som hägrar framöver.

23/8 Grunder i Lindy Hop
30/8 Shim Sham Shimmy


EGEN TRÄNING PÅ LÖRDAGAR

Från och med den 22 augusti kommer det bli möjligt att träna för egen maskin på lördagar mellan 11.00 och 13.00. Det enda som krävs är att du, och om du tränar med en partner ni, har ett för kursomgången giltigt kurskort. Vi står för musik och lokal, du står för dansandet.


MOGENDANS OCH JAZZ PÅ MÅNDAGAR

Måndagsklubben kommer tillbaka till hösten med livejazz och mogendans på måndagskvällarna. Höstens datum samt orkestrar kommer finnas uppdaterade på hemsidan innan kort.


CHICAGO SÖKER MEDARBETARE FÖR KORTARE PROJEKT

Chicagos lokaler används idag som bekant företrädesvis kvällstid till i första hand dansklasser och socialdans. Men till och från förekommer även daguthyrning till olika aktiviteter. Det sistnämnda är något gärna skulle vilja utveckla vidare för framtiden. 

Vi söker därför kontakt med någon person som har lämplig bakgrund och erfarenhet att för Chicagos räkning sondera denna potentiella marknad. Positionen är tänkt som en kortare projektanställning under tidig höst.

Om intresse finns, skicka gärna ett personligt brev samt ditt CV via epost (info@chicago75.se).1/8 Kl. 21.00 - 01.00
2/8 Kl. 20.00 - 24.00


SALSA & TANGO

Som bekant kan man på Chicago dansa salsa på torsdagar och tango på fredagar. Mer information om dessa externa aktörer och deras evenemang hittar du på vår nätsida och i broschyren.


SERVERING

Chicagos café erbjuder som vanligt en hel del godsaker, matnyttigt och olika dryckesalternativ under de flesta tider då kurs- eller dansverksamhet pågår i salongen.


Du får detta telegramblad eftersom du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.