Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

TREVLIGA ERBJUDANDEN TILL SKÖRDEFESTENS DELTAGARE 

I år har vi glädjen att informera om extra många rabatter till er deltagare i Skördefesten. Tackvare våra sponsorer har vi möjlighet att erbjuda följande: 


Renhållningen erbjuder:

Renhållningen ger Skördefestens Öppna Gårdar, Restauranger och Plåpp Åpp 15 % rabatt på:

  • Bajamaja – mobila toaletter och pissoarer
  •  Transporter och sophantering – gäller flak eller sopcontainer under Skördefesten

Varuboden erbjuder:

Skördefestens sponsor Varuboden ger 10% rabatt genomgående då deltagarna handlar till Skördefesten. Rabatten gäller båda butikerna (S-market i Jomala eller Godby). MAX 5 koponger per hushåll. Rabatten gäller ALLT utom alkohol och tobak. Gäller från 1.8-20.9! 

OBS! Rabatten gäller mot kupong, kupongen skickas ut till er separat i ett mail. Ni skriver ut kupongen (max 5 st!) och lämnar in den med namn på i kassan när ni handlar. Kupongen ska helst skrivas ut i färg. 


Feja erbjuder:

Feja ger alla deltagare i Skördefesten 10 % rabatt på engångsmaterial (gäller även produkter som beställs) och 15 % på övrigt material (ej papper, sopsäckar och specialpriser).

Av det som Skördefestdeltagarna handlar ger Feja i sin tur 3 % i provision till Skördefestens Vänner r.f.

OBS! Ni som önskar beställningsvaror kontakta Feja i tid, (gärna inom augusti) så hinner de ta hem det material ni önskar. 

 


Rafaels erbjuder:

Rafaels erbjuder 40% rabatt på transporten vid beställning av grus och transport till deltagare i Skördefesten. Kom ihåg att uppge att du är deltagare i Skördefesten när du beställer. 


SKÖRDEFESTENS AFFISCH 2015

Nu är Skördefestens affisch för 2015 färdig. Vill ni ha affischen att hänga upp finns att hämta dagtid (9-15:30) utanför Skördefestkontoret Landsbygdcentrum, Practikum (nedre våningen). Alternativ kan ni kontakta oss så kan vi ta med den om vi har vägarna förbi din Gård/Restaurang. 


HA EN TREVLIG VECKA! 


Frågor? 
Kontakta: 
Liz Mattsson, Verksamhetsledare 
0457 344 56 76
info@skordefest.ax


Gilla oss på facebook
Följ oss på Instagram #Skordefestaland
Följ oss på Twitter #Skordefestaland


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.