Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

ÖPPNING AV VÅRA BANOR

Vi är många som längtat efter att få komma igång med golfandet på Öijared i år och nu står det klart att det är dags! Det blir mattutslag inledningsvis på de 4-5 hål som normalt får utstå störst slitage, i övrigt spel från gräs överallt och ordinarie greener på samtliga banor.

Gamla Banan
Öppnas kl.10.00 fredag den 23 april

Nya Banan
Öppnas kl.12.00 fredag den 23 april

Parkbanan
Öppnas kl.14.00 fredag den 23 april

Slättens övningsområde
Öppnas kl.12.00 fredag den 23 april

Tidsbokningen ligger öppen på samtliga banor. Vi kommer inledningsvis att lägga frostspärrar fram till kl.10.00 som vi förhoppningsvis kan släppa när vi närmar oss aktuell dag.

70 + TIDER

Vi kommer även i år att erbjuda spel i tvåbollar för de som är 70+ inledningsvis. Just nu planerar vi för detta fram till och med 28 maj.

Tiderna är nio stycken/vardag och ligger uppe med plats för bara två personer och vi kommer att plocka bort alla som är födda senare än 1951 om någon yngre ändå bokar in sig. Vi varierar banan samt tid på dagen. Schema över 70+ tider till och med 31 maj hittar du här.

FORTSATT TÄVLINGSFÖRBUD

Med anledning av läget när det gäller smittspridning och vaccinering råder för närvarande tävlingsförbud till och med 16 maj. Svenska Golfförbundet uppdaterar varje måndag med information om vad som gäller tills dess att tävlingsförbudet hävs.

Läs mer information här

ÖIJARED MATCHSPELSCUP

Anmäl dig till vår matchspelstävling där du lottas mot en motståndare och ni gemensamt bestämmer när matchen ska spelas. Vinnaren går vidare och tävlingen spelas under hela säsongen. Det brukar bli 3-4 matcher för de som tar sig till final.

Vi har fyra klasser- Singel Open, Singel med hcp, Foursome Open och Foursome med hcp. För mer information se inbjudan.

Anmälan är öppen till och med 15 maj och tävlandet sätter igång så fort vi får tävla igen. Du hittar de olika klasserna i tävlingskalendern på hemsidan.

VOLVO WORLD GOLF CHALLENGE 13 JUNI NYA BANAN

Nu är anmälan öppen till Volvo World Golf Challenge 2021. En av Sveriges populäraste golftävlingar. Logga in på golf.se och anmäl dig och din spelpartner redan idag. Tävlingen inleds med 50 klubbkval runtom i landet där 2 lag från varje klubbkval kvalificerar sig till en regionfinal. Därifrån är steget inte långt till Sverigefinalen på Vallda Golf & Country Club den 17-19 september.

Tävlingen har i år nya tävlingsvillkor. Istället för tidigare dam- och herrklass övergår det nu till att kunna bilda lag med vem man vill. Anmälda lag delas sedan in i två handicap-klasser, Klass A 0 – 24,0 och Klass B 24,1 – 56,0. Här finner du all information om tävlingen. 

ÖIJARED GOLF ACADEMY

Heldag Närspel för Damer söndag den 2 maj
Välkommen till en trevlig dag med Pia och gästande Anna, där vi tränar såväl inspel som strategi kring närspelsslag på Multibanan. Läs mer här

 

Bli Bättre-pass 
För dig som medlem med hcp 37-99. Fler pass ligger nu ute på hemsidan

 

Gruppträning med olika teman
För alla medlemmar och du hittar all information på vår hemsida

VÄLKOMMEN PÅ GRILLBUFFÉ

Äntligen är det dags för grillpremiär här hos oss på Öijared Resort. Välkommen fredag den 30 april kl.11.30-16.00. Grillbuffé serveras därefter varje fredag. 

DAMSEKTIONEN

Damsektionen följer Öijared Resorts och SGFs råd om tävling nu under pandemin. Deras planerade vårmöte är inställt och all information är samlad i en folder som du kan läsa här. Deras tävlingsprogram är klart men just nu råder tävlingsstopp till 16 maj. Följ dem gärna på Facebook Öijareds Golfdamer där de uppdaterar om när vi får börja tävla.

SISTA 9

Ladda ned appen Sista Nio och öka tillgängligheten på våra banor. Förutom ökad tillgänglighet på våra banor får du som användare av appen möjlighet till greenfeespel på andra banor samt rabatterade golferbjudanden vid varje meddelad nio-håls runda. Mer information om appen och Sista Nio finner du här. 

FÖRMÅN FÖR DIG SOM ÄR FULLVÄRDIG MEDLEM

Välkommen till City-Kliniken! Du vet väl om att du som är fullvärdig medlem har 10% rabatt på naprapatbehandling hos City-kliniken i Göteborg. 

facebooklinkedininstagramhomepage

Följ oss gärna via social media
Välkommen till Öijared- en egen värld

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.