Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

BANSTATUS

Tyvärr har vi tvingats inse att vi inte kan öppna våra 18-hålsbanor enligt den plan vi först hoppades kunna genomföra och som kommunicerats ut. Anledningen är de fortsatt låga temperaturerna, framförallt nattetid.

Gamla Banans greener ser väldigt täta och fina ut men utan tillväxt och endast slitage skulle vi kunna hamna i ett läge där vi sliter ner greenerna på ett sätt som gör att vi kan få lida för det under en lång period framöver. Alla inbokade tider före den 23 april kommer därför att avbokas och vi ber att få återkomma med nya planer när temperaturen gått upp och gräset kommit igång att växa. Just nu siktar vi istället på att öppna alla banorna någon gång under fredagen den 23 april och hoppas att det ska fungera. Multibanan håller vi fortsatt öppen med tidsbokning i Sweetspot. Parkbanan är öppen med provisoriska greener och bollränna tillsvidare.

STÄDDAG 10 APRIL

Vi har glädjande nog många som vill vara med och hjälpa till på banorna nu på lördag då vi har städdag. För att inte samla för många på samma ställe vid samma tillfälle kommer vi att maila ut olika incheckningstider till er som är anmälda. Detta kommer till er på mail senast torsdag. 

Notera att Driving Rangen är stängd lördag den 10 april kl. 07.00–14.00.

ÅRSMÖTE

Välkommen på ÖiGK:s ordinarie årsmöte, onsdag den 14 april. Mötet kommer att ske digitalt i Teams och startar kl. 18.30. Du kommer till mötet via länken nedan. Här nedan kompletterar styrelsen även med valberedningens förslag. 

Teamslänk till årsmöte

Valberedningens förslag

VÅRENS KURSER

Vi hoppas att du som medlem ska hitta något i Öijared Golf Academys utbud som passar just dig. Du hittar en översikt på kurser och träningar på hemsidan. Du kan boka via hemsidan och direkt via bokningssiten. 

Vill du hellre träna privat eller hitta på en egen ”kurs” för dig och några till, hör av dig till Öijared Golf Academy. Läs mer om vårens kurser, utbud och kontaktuppgifter på länken nedan.

facebooklinkedininstagramhomepage

Följ oss gärna via social media
Välkommen till Öijared- en egen värld

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.