Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

ÅRSMÖTESHANDLINGAR

Välkommen på ÖiGK:s ordinarie årsmöte, onsdag den 14 april. Mötet kommer att ske digitalt i Teams och startar kl. 18.30. Du kommer till mötet via länken nedan. Här nedan finner du även årsmötets handlingar.

Teamslänk till årsmöte

 

Agenda

 

Verksamhetsberättelse

 

Årsredovisning 2020

 

Revisionsberättelse 2020

BANSTATUS

När det gäller planerna för våra golfbanor är ambitionen att kunna följa nedanstående plan:

Multibanan öppnar vi även för golf, imorgon Skärtorsdag den 1 april. Tidsbokningen är öppen. 

Gamla Banan öppnar vi den 10 april kl. 14.00 när städdagen är över, med ordinarie greener och obligatoriskt spel med slagmatta. Tidsbokningen är öppen.

Nya Banan som under vintern drabbats av snömögel och Parkbanan som under hösten fick svampangrepp i form av ”dollarspots” får vänta lite till. Vi har planerat ett större greenarbete under april månad för att så snabbt som möjligt kunna få till bra greener igen.

 

Här kan du få mer information om kommande arbete Graden Sand Injection

Som du kan se i klippet behövs mycket arbetskraft och vi tar gärna emot hjälp under de dagar vi planerar att utföra detta arbete. Kan och vill du hjälpa till så anmäl dig här på denna länk vilka dagar du är tillgänglig.  


Parkbanan är öppen med provisoriska greener och obligatoriskt spel med slagmatta samt bollränna till och med den 18 april då vi stänger för greenarbete till och med kl. 12.00 den 23 april.

Nya banan öppnar vi när vi är klara med greenarbetet, vilket betyder att första dag för spel blir den 17 april.
 
Slipper vi bakslag så finns det goda chanser att denna plan håller, men vi reserverar oss för eventuella förändringar.

CALLAWAY CUSTOM FITTING 6 APRIL

Driving Rangen är öppen men stänger på söndagar kl.  16.30 för handplock som börjar kl. 17.00. Rangen öppnar åter på måndag morgon.  

Tisdag den 6 april välkomnas du till en dag med CALLAWAY Custom Fitting kl. 14.00-18.00. Du bokar din tid i shopen

CORONASÄKRAD REGELVANDRING

Ta tillfället i akt och fräscha upp dina regelkunskaper. Det finns två tillfällen kvar, den 5 april kl. 09.00-11.00 samt kl. 13.00-15.00. Regelvandring sker i grupp med max åtta personer inklusive ledare. Anmälan gör du i Tävlingskalendern. Pris för vandringen är 50 kr.

GLAD PÅSK!

facebooklinkedininstagramhomepage

Följ oss gärna via social media
Välkommen till Öijared- en egen värld

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.