Det sista året har präglats av förändringens vindar på alla sätt. Hela vårt samhälle är påverkat, även Burundi-Hjälpen, där i princip alla planerade möten och samlingar varit inställda sedan ett år tillbaka. 

Därför vill vi TACKA ALLA som fortsatt och fortsätter att ge till vårt arbete.

Det är  omställningar för många och för vissa ändras den ekonomiska basen radikalt. Så är det även för oss då vi inte har samma möjlighet att få in de medel som behövs för att upprätthålla det pågående arbetet. Vi har alltid känt och sett hur Guds stora nåd vilat över arbetet så även denna gång. Men vi vet att Gud använder oss människor och de medel vi fått att förvalta och ber därför om fortsatt stöd även den kommande tiden.

Vi vill nå ut med hjälpen för att rädda liv när det verkligen gäller och att vi kan fortsätta med det även när Corona-tiden har blåst över. Vi står sida vid sida i en tid som denna. Tack för att du är med och ger. Vi är oerhört tacksamma att Du finns. Ge din gåva redan idag - TACK!

Vad händer?

Det ligger en stor press på våra arbetsteam som är helt beroende av de medel Burundi-Hjälpen kan sända ut. Med de återkomna flyktingarna ökade befolkningen i Rumonge provinsen med mer än 50% och alla är i behov av, i synnerhet rent vatten för ett drägligt liv. Vi är i en situation med stora behov av medel, för att kunna rädda liv. Vi vädjar därför om fortsatt stöd, så att vi kan få ge människor en ljusare framtid, ett liv med hopp och framtidstro.

Vi arbetar med lokala partners, en viktig del av arbetet, en investering i samhällets framtid,  vi är övertygade om att detta är den mest progressiva och hållbara strategin man kan tillämpa.

Uno Gustafsson

Information och Insamlingsansvarig

 

Swish 123 582 01 05    eller    Bankgiro 473-1584

Din gåva är avgörande för vårt arbete. Ingen administration dras från insamlade medel. 100% av varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.

 

Bli månadsgivare hos Burundi-Hjälpen.   Vill du bidra till en mer hållbar värld och förändra livet för människor i utsatthet, varje månad, året runt? Du bestämmer själv månadsbeloppet och kan avsluta ditt månadsgivande när du vill.   Bli månadsgivare här!

 

Tillsammans är vi en utsträckt hand till människor som behöver hjälp. En kan inte hjälpa alla, men tillsammans kan vi hjälpa många! Du är en viktig och värdefull del av vårt arbete.

En fjärdedel av alla dödsfall bland barn under fem år beror på förorenat vatten. För 50 kr. pr individ, kan vi under 2021 ge ytterligare tusentals människor tillgång till rent vatten. 

 

Corona-viruset. Vi hör inte om några stora förändringar i landet. Samhället fungerar, marknader och handel är öppna som vanligt. Handtvätt utanför kyrkor och samlingslokaler. Vårt arbete i Burundi påverkas inte av några bestämmelser omkring Corona.

 

Vi besöker er gärna! På vår Hemsida finns information om vårt arbete, men påminner om att vi gärna besöker er och berättar om Burundi-Hjälpen:s arbete. Låter det intressant? Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41