Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev mars!

Hej och Välkommen vackra vår!

 

I lördags var det vårdagjämning, då solen står precis lodrätt över ekvatorn, natt och dag är lika långa för att sedan låta dagarna med sitt ljus växa sig längre och längre.  Nu är att vintern officiellt över, vi välkomnar en ny årstid – Välkommen Vår!

 

Jag älskar årstidernas växlingar, tycker om att bli påmind om naturens kraft och liv. Allt börjar om, på något sätt det samma men ändå helt nytt. Våren kommer med ljus och ger kraft åt kreativitet. På studion har vi skapat en hel del härliga workshops och annat åt er under våren. Självklart Corona-anpassat och du kan även delta online på det mesta. Vi håller de restriktioner som krävs. Länsstyrelsen har varit hos oss och gjort en kontroll och vi är godkända att fortsätta jobba på det sätt vi gör. Check!

 

Vi är alla drabbade på ett eller annat sätt. För många har detta år varit oerhört tungt. Vi vill bidra på det sätt vi kan med att hålla denna lilla oas öppet för stressfria stunder, hälsa, lugn, glädje och välmående.

Flertalet som har haft Covid-19 har svårt att hitta tillbaka till andningen. Malou (yogalärare och beteendevetare) och Mattias (läkare och beteendevetare) har tagit fram ett program för att stärka andningsfunktionen efter Covid -19.

Är du intresserad hör av dig till  
malou@mmyogastudio.com

Läs mer här!

Snart påsk! På självaste Långfredagen kommer Ann Svärdfeldt tillbaka till oss. Hon kommer att prata om Ayurveda och ge stärkande råd och handfasta tips som passar för årstiden. Detta följs av en lång och inkännande Ashtanga klass med mycket pranayama, avslappning samt Yoga Nidra. (Du behöver inte vara en erfaren yogi för att delta – alla är välkomna!)

Kanske ge dig själv detta i påskpresent! Läs mer här

Andra event/ws att se fram emot är:

Flow & Restore med Vera och Veronica 9-10 april ENDAST ONLINE läs mer här

Minireteat Yin med Malou (på studion och online)  Läs mer här

Yogahelg med Maria Boox 23-25 april. Läs mer här

Retreat på Djurönäset med Malou och Annacarin 28-29 maj Läs mer här

Finns även plats på näst kurs i Gravidyoga, torsdagar 17:30, boka här!

 

NYHET!!! I höst startar vi en Hatha Vinyasa yogalärarutbildning. Du kan jobba heltid och samtidigt gå denna utbildning som sträcker sig från september – juni. Läs mer här

 

Unna dig tid för att stärka hela DIG, Personlig Träning ger många möjligheter.

Vi hjälper dig gärna med exempelvis:

Att sänka dina stressnivåer

Förbättra din andning

Förbättra rörlighet

Förbättra hållning

Hitta till en stark, hållbar kropp

Mental träning, fokus, meditation

Yoga som rehab

Skräddarsy ett yogaprogram just för DIG

Om du vill boka tid för personlig träning inom yoga så tveka inte att maila info@mmyogastudio.com

Du har väl sett att vi även har pt-duo – Ta med din vän, partner eller kollega.

 

Välkommen att boka hela familjen!

Det är väldigt kul när ni kommer hela familjen! Privat familjeyoga :)

 

Malou tar även emot grupper/personlig träning i Ryttaryoga. För intresse maila till malou@mmyogastudio.com

  

Påskpresent! Du som köper en yogamatta får en fin påskpresent av oss: två block och ett onlinetillfälle (gäller vanlig yogaklass) på köpet (värde 360 kr)! Erbjudandet gäller till den 11/4

Vi har även specialpris på de populära och ljuvliga Ullmattorna 895 kr (ist för 1095kr)!

 

Påminner om att ni gärna får komma ombytta och ha egen yogamatta med er. Tvätta och sprita händerna direkt när ni kommer in och innan ni går. Ni kan delta på nästan alla klasser och workshops online. Tack för att du stannar hemma om du har minsta symtom.

 

Boka plats på klasser. Om du bokat så måste du boka av senast 90 minuter innan klassen för att undvika att ett klipp från ditt kort. Vi har få platser på studion nu så boka av din plats så fort du vet att du inte kan komma så att någon annan kan ta den. Tack för att ni hjälper oss med detta!

 

Tveka inte att höra av dig med frågor och funderingar, vi finns här för DIG!

 

Önskar er alla sköna vårdagar och en GLAD påskhelg!

 

facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.