Nyhetsbrev med senaste nytt om utställningar och program. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

KULTURCENTRUM RONNEBY KONSTHALL

Torsdag 25/3 2021

Moustafa Jano

Välkomna till vårens utställningar med Moustafa Jano och Kim Demåne på Kulturcentrum Ronneby Konsthall!
Utställningarna öppnar på lördag 27 mars med ordinarie öppettider 11-15 för begränsat antal besökare. Pga rådande restriktioner hålls inget vanligt vernissage med tal inför publik, utställningarna kommer istället presenteras digitalt.

Öppet i Påsk:
Skärtorsdag, Långfredag, Påskafton, Påskdagen kl 11-15
Annandag Påsk Stängt

UTSTÄLLNINGAR 27 MAR - 23 MAJ

MOUSTAFA JANO

Small Dreams

Norra konsthallen
27.3-23.5

Moustafa Jano utgår ifrån egna erfarenheter när han i sina fotomontage utforskar hur bekanta bilder av krig, flykt och förödelse kan laddas om och öppna upp mot det oväntade. Mot nya berättelser där hoppet finns sida vid sida med avgrunden, där leken alltid vinner över tomheten och de små drömmarna är av yttersta vikt.

läs mer

KIM DEMÅNE

Human City

Södra konsthallen
27.3-23.5
 

”Kim, nu har vi dig äntligen här - inomhus på Kulturcentrum i Ronneby. Egentligen ser vi dig som en urban friluftsmålare. Du fortsätter oförtrutet vidare uppmärksamt lyssnande på samtiden, på sådant som vi andra inte upptäckt än.

Fredrik von Platen

Ronneby konstförening

läs mer

KOCKUMS KANNOR

- ett tema med variation

 

Galleriet norra hallen 27.3-23.5

 

läs mer

Kim Demåne


NYHETER MARS 2021

I kassan säljer vi unika vykort med motiv från Kockums emalj, perfekt som gratulationskort eller att sätta upp på väggen, kom in och hitta din favoritklassiker! 

Öppen verkstad på Kulturcentrum

Se Kulturcentrums utställningar och låt inspirationen få utlopp i den öppna verkstaden!

I Kulturcentrums norra konsthall hittar du vår öppna verkstad där du är välkommen in för att arbeta kreativt inspirerat av de pågående utställningarna. Material och redskap står framme så det är bara att sätta igång.

Ta efter Moustafa Janos montageteknik och befolka bilder med dina drömmar, och var med och färglägg Kim Demånes mänskliga stad!

Upplev konsten för dig själv

Besök Kulturcentrum på egen hand

Vi erbjuder dig som är i riskgrupp gällande Corona att boka ett privat besök i utställningarna efter ordinarie öppettid,
tis-fre kl 16-17. Gäller för en person eller upp till fyra i samma sällskap.

Läs mer

Kulturcentrum Ronneby Konsthall är en av Sveriges största konsthallar. Här visas regional, nationell och internationell samtidskonst, konsthantverk och design i världsklass. Med vår totala utställningsyta om 1500kvm uppdelat på tre hallar kan vi erbjuda konstupplevelser på ett säkert och ansvarstagande sätt och vi följer noga folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande antal besökare, hygien och avstånd.
Kulturcentrum Ronneby Konsthall samarbetar med Konst i Blekinge/Region Blekinge för att stärka konstområdet regionalt och internationellt.

Besök oss på vår hemsida eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.