Gör en livsviktig insats i lidande människors liv!

Rent vatten till Rumongeprovinsen:

Planering och genomförande av våra vattenprojekt leds av ett team med lång erfarenhet. De tar upp nya friska källor i bergen och vattensystemen bygger på självtryck, utan pumpar eller andra maskiner. Ledningar läggs under mark och vattnet leds till en centrumtank varifrån ledningar går ut till vattenposter på strategiska platser i byn.

Vi arbetar med lokala partners, som en viktig del av arbetet, en investering i hela samhällets framtid. Allt material köps in i landet och arbetet utförs av lokalbefolkningen i området.

Vi ber därför om ekonomisk hjälp för att stödja vårt arbete. Burundi-Hjälpen vill ge människorna i ett av världens fattigaste länder, hopp om en bättre framtid.   

Uno Gustafsson

Information och Insamlingsansvarig

 

Swish 123 582 01 05   eller   Bankgiro 473-1584

Din gåva är avgörande för vårt arbete. Ingen administration dras från insamlade medel. 100% av varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.

 

Bli månadsgivare hos Burundi-Hjälpen.   Vill du bidra till en mer hållbar värld och förändra livet för människor i utsatthet, varje månad, året runt? Du bestämmer själv månadsbeloppet och kan avsluta ditt månadsgivande när du vill.   Bli månadsgivare här!

 

Tillsammans är vi en utsträckt hand till människor som behöver hjälp. En kan inte hjälpa alla, men tillsammans kan vi hjälpa många! Du är en viktig och värdefull del av vårt arbete.

En fjärdedel av alla dödsfall bland barn under fem år beror på förorenat vatten. För 50 kr. pr individ, kan vi under 2021 ge ytterligare tusentals människor tillgång till rent vatten. 

 

Corona-viruset. Vi hör inte om några stora förändringar i landet. Samhället fungerar, marknader och handel är öppna som vanligt. Handtvätt utanför kyrkor och samlingslokaler. Vårt arbete i Burundi påverkas inte av några bestämmelser omkring Corona.

 

Vill ni få besök? På vår Hemsida finns information om vårt arbete, men påminner om att vi gärna besöker er och berättar om Burundi-Hjälpen:s arbete. Låter det intressant? Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41