Etableringsnytt från Franchise Group. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

facebooklinkedininstagram

Etableringsnytt #18


MJUK MJUK – Sveriges bästa Gelato

Vad får man om man mixar Italienskt hantverk, med naturliga ingredienser, internationella impulser och en gnutta Kalifornisk jävlar anamma?  Jo, då får man MJUK MJUK som är skapad av Jeremy Dipalo, en amerikan, uppväxt i Kalifornien, bosatt i Stockholm och med Italienska rötter.


MJUK MJUK startade 2019 och har redan hunnit blivit omskriven i pressen, som Stockholms coolaste glasskiosk och dessutom varit med i boken Stockholm för foodisar. MJUK MJUK vill nu att fler skall få möjligheten att smaka på en mjukglass som är gjord från grunden och söker därför ytterligare en enhet i Stockholm.  Ett gatuläge med bra flöde och eventuellt möjlighet till en liten uteservering skulle vara perfekt. Ca 30 kvm till 60 kvm är en passande storlek, men vi är öppna för förslag.

Visste du att bara 2 % av alla Gelaterias i världen tillverkar sin Gelato från grunden och av dessa 2 % är det endast 2 % som gör mjuk Gelato.

Har du några intressanta lägen eller vill veta mer kontakta Stefan Lindqvist på: 0707-329596

stefan.lindqvist@franchisegroup.se


Just nu prioriterar Kebaberian Göteborg och Stockholm

Egna recept, genuina smaker och bra råvaror är några av ingredienserna som ligger bakom Kebaberians framgångar i Göteborg. Har du förslag på ca 40 – 100 kvm i Göteborg eller Stockholm. Så hör gärna av dig till mig!


Reload Foodbar etablerar gärna nya enheter i Stockholm

Framgångsrika Reload Foodbar öppnar gärna fler enheter i Stockholm med fokus på Kungsholmen, Södermalm och City. Svartplåt ej nödvändigt och ca 100-150 kvm är en bra storlek.
Hör gärna av dig med förslag.


Crispy Pizza Bistro söker nya lägen!

Originella kombinationer på en krispig botten har gjort Crispy Pizza Bistro till ett mycket uppskattat koncept av sina kunder. Idag har man fyra enheter i Stockholm som trots tiderna vi lever i går mycket bra.

Crispy Pizza söker nu lägen med många boende i närheten och bra flöden. Öppettiderna är eftermiddag kväll så fokus är middag antingen i restaurangen eller som take away. Passande storlek är 60 – 100 kvm och konceptet kräver inte svartplåt men ventilation för en pizzaugn.
Kolla gärna www.crispypizzabistro.se eller hör av dig till undertecknad för mer info.

För mer information kontakta Stefan Lindqvist på: 0707-329596

stefan.lindqvist@franchisegroup.se


Tipsa gärna en vän eller kollega som du tror skulle kunna vara intresserad genom att klicka på knappen nedan!


Dessutom fortsätter dessa varumärken med sin expansion med vår hjälp

För den fortsatta expansionen söker Reload Foodbar nu fler bra lägen i första hand i Stockholm. Bra flöden och gärna många arbetsplatser i närområdet är viktigt. Ytterligare plus är om det finns Gym i närheten. Både gatu- och gallerialägen är av intresse. Vi är intresserade av ytor på ca 125 kvm men är lyhörda även för andra storlekar.  Enda tillagningen sker i ugn varför imkanal inte är nödvändigt.


Brunos Korvbar söker nya lägen! Konceptet är många olika sorters korvar av högsta kvalitet, grillade efter beställning som sedan serveras i franskt bröd med hemliga, hemmagjorda såser och surkål. Brunos korvbar söker nu nya lägen med fokus på Stockholm, men hela landet kan vara av intresse. Brunos kan fungera i olika typer av lägen förutom traditionella gatukök. Storlek ca 30-60 kvm. Förutom Stockholm så jagar nu Brunos Korvbar ett läge i Uppsala. Hör gärna av dig med förslag,


Bores ångar på efter ett fantastiskt mottagande i Vallentuna och nu även med två enheter på Sveavägen. Fler lägen önskas i storleksordningen ca 30-60 kvm. Det kan vara gatukök, hål i väggen eller förslag!
Vi etablerar gärna i hela landet men Stockholm med omnejd är extra intressant. Hör av dig om du vill ha en konceptpresentation.


Pub Niska är den kända åländska kocken Michael Björklunds eget restaurangkoncept. Micke har varit årets kock både i Sverige och i Finland. Pub Niska serverar plåtbröd, "åländsk gourmetpizza", av högklassiga råvaror. Pub Niska skall nu expandera på den svenska marknaden och söker i första hand attraktiva lägen i Stockholmsregionen med en yta på ca 100 – 200 kvm.


SOOK  letar just nu bra restaurangläge i Stockholm och våra största städer. Beroende på förutsättningar och läge har SOOK tagit fram 2 koncept. Det lite mindre konceptet passar på ytor mellan 60-100 kvm och det lite större behöver ca 150 – 200 kvm.


Med kvalitet och sortiment har Kandy´z blivit en destination för alla som uppskattar riktigt bra godis. Expansionen fortsätter med målsättningen att kunna erbjuda hela Sverige sitt beprövade koncept. Vi letar efter lokaler på ca 300 - 400 kvm i bra handelsområden. Bra flöden och bostadsområden i närheten är en fördel.


Har du ett hålrum att fylla? Växande tandläkarkoncern söker lokaler. Tandea söker i första hand lokaler i hela Storstockholm, men övriga Sverige kan också vara av intresse. Ca 200 kvm centralt i bra skyltläge och närhet till parkering och kommunikationer är bra förutsättningar.


Familjeläkarna erbjuder professionell vård från födseln och genom hela livet med hög medicinsk kompetens och erfarenhet. Familjeläkarna har idag vårdcentraler i Saltsjöbaden, Bålsta, Husby och Uppsala. Ytorna som krävs är helt beroende hur förutsättningarna är och vilket innehåll vårdcentralen skall ha, men ytor på 400 kvm och uppåt kan vara av intresse. 


Franchise Group är Nordens ledande konsultföretag inom franchising.

Vi hjälper våra kunder att växa och öka sin lönsamhet genom att utveckla, 
etablera och effektivisera franchisekedjor. Läs mer om oss på: 
www.franchisegroup.sewww.franchisefinder.se

Stockholm office: Karlavägen 12 114 31 Stockholm

Tel: + 46 (0)8 464 75 00

Göteborg office: World Trade Center 402 24 Göteborg

Tel: + 46 (0)31 83 10 45

Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.