Nyhetsbrev med viktig information från Svenska Curlingförbundet.
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV TILL SVENSK CURLING | TISDAG 16 MARS 2021


Snart dags för Medlemsfaktura nr 2

Inom kort är det dags för faktura nr 2 avseende medlemsavgifterna till Svenska Curlingförbundet. Informationen går också ut denna vecka till samtliga registrerade kassörer.

Fakturan baseras på era uppgifter som finns i Idrottonline. Vi är tacksamma om ni ser över uppgifterna och justerar eventuella ändringar i medlemsantalet och fakturaadress innan den 24 mars. 

Kom ihåg att anmäla eventuellt nya medlemmar. Det gör ni till rolf.wikstrom@curling.se innan den 26 mars.  

Enligt beslut från Förbundsmötet betalar föreningarna 25 kr per nyregistrerad junior och 100 kr per nyregistrerad senior. 

Även medlemmar som är 70 år eller mer betalar en lägre avgift i år. Den administration sköter vi, då vi kan se födelsedatum i Idrottonline.

Tidsplan

  • 24 mars: Sista datum för att korrigera medlemsantalet i Idrottonline
  • 26 mars: Sista datum för att anmäla eventuellt nytillkomna medlemmar
  • 31 mars: Fakturorna skickas ut.

Tack för att ni tar er tid att hjälpa oss med detta!


Nu kan din förening vinna 100 000 kronor

En av Sveriges mest framgångsrika parasportare, simmaren Maja Reichard, är ny ambassadör för ATG Drömfond. Nu ska hon utse en förening eller organisation som får 100 000 kronor av ATG Drömfond för att förverkliga ett drömprojekt. 

– Just nu känns det viktigare än någonsin, när aktiviteter tvingats till ofrivilliga uppehåll vilket gör att många hamnar utanför. Det känns jätteviktigt att verksamheter kommer igång igen, för att få nya vänner, testa nya saker och skapa nya drömmar, säger Maja Reichard.

>LÄS MER


USA Curling & the Icebreakers Program

Curling USA har ett program som kalls för Icebreakers. Det syftar till att bjuda in och strukturera verksamheten för att välkomna minoritetsgrupper till curling. 

Den 19 mars, klockan 19.00 svensk tid presenterar skaparna av programmet hur de jobbat och vad de hoppas uppnå. Välkommen att lyssna/ställa frågor!

>ANMÄL DIG


Foto: Richard Brown

Change starts from within. Inclusion in the Curling Club

Talare: Sarah Benkirane (PhD) Quebeck

Välkommen till webinarium med Sarah Benkirane, en kanadensisk curlare som arbetar med en avhandling inom Cross Cultural Psychology i kanadensiska Quebeck. 

Webinariet fokuserar på de förändringar som behöver hända på föreningsnivå för att curlingklubbar ska kunna nå och skapa en välkomnande miljö för en större mångfald och nya curlare inom minoritetsgrupper. 

>REGISTRERA DIG 

DATUM: 31 MARS
TID: 20.00 


FÖLJ SVENSK CURLING I SOCIALA MEDIER:

facebooktwitterinstagram

#svenskcurling

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.