Så är vi inne i mars månad och alla våra barn och ungdomsgrupper är nu igång med sin träning, vilket vi är oerhört glada över! 

 

Det kommer att bli en annorlunda vårtermin än vad vi hade hoppats på och än det vi är vana vid, med tävlingar och andra roliga aktiviteter.

Det kommer fortsatt att vara strikta restriktoner och saker kan komma att förändras med kort varsel. Just nu får vi glädjas över möjligheten att träna tillsammans. Tillsammans får vi hålla ut och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, sägs det! 

 

Vi påminner ännu en gångomatt känner man sig sjuk eller krasslig så stannar man hemma. 

  • Byt om hemma! 
  • Undvik samåkning till träning. 
  • Tvätta händerna.
  • Dela inte rack/utrustning med andra.

NY HEMSIDA

Äntligen! Under en tid har vi arbetat intensivt med att bygga en ny hemsida och nu har vi äntligen korsat mållinjen!

Tanken är att vår nya hemsida ska vara det ställe där du som medlem ska kunna ta del av den senaste informationen.

Du skall också kunna följa vad som är på gång i klubben men också kommande tävlingar, eller andra aktiviteter när väl det kommer igång igen. 


First Hotel Christian IV Cup

Vi kommer inte att arrangera någon tävling under våren pga av de rådande omständigheterna, vi tittar på vilka möjligheter som finns under hösten. TACK TILL VÅRA SPONSORER

  - Wikan Personal -C4 Energi – ABK - Sparbanken Skåne – Åhus Beach – Intersport – Länsförsäkringar –Metropol – First Hotel Christian IV – Paroc - Kagans Buss – Olearys – Bygg & Vent Syd AB –Vi Syns i Åhus – Nyskördade morötter – Sparbanksstiftelsen1826 – Glentons - 

Kristianstad Kommun - 


facebookinstagramhomepage

Följ oss i sociala medier