Medlemsbrev från TEV. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

TEV - ordförandebrev

26 februari 2021


2021 är igång och vintermörkret håller långsamt på att vika undan. Det är inte lika mörkt när vi kommer till praktiken eller när vi åker därifrån. Vaccinet hägrar, vilket känns skönt! Men jag tror nog att vi med ganska stor säkerhet kan säga att Covid 19 är en gamechanger. Nu får vi hitta nya vägar och utvecklingsmöjligheter! Tänka nytt!

”Kunskap och kvalitet i världsklass” Detta är visionen för Sveriges Tandläkarförbund och något jag och vi inom TEV verkligen brinner för. Men kan vi stå för detta utan obligatorisk efterutbildning?
Kan vi nöja oss med att avsluta vår grundutbildning och sedan inte behöva bevisa något mer under en hel karriär. Nu vet jag att många med mig inte skulle klara oss utan att söka ny kunskap, pröva ny teknik eller att utvecklas generellt. Men genom att bevisa det så stärker vi vår kår och vår röst blir starkare och än mer trovärdig.

Vårt inspirations/årsmöte som flyttades från i höstas till den 18-19/3 måste tyvärr flyttas igen. Vi har nu bokat in 21-22/10. Då blir det kurs, samtal, umgänge och årsmöte. Jag beklagar sent besked men vi som alla längtar efter att få träffas på riktigt och hoppades in i det sista. Alla som tidigare anmält sig behåller sina bokningar.

Frågor som vi i TEVs styrelse varit aktiva med under hösten 2020 är att bevaka utredningen om jämlik tandhälsa, obligatorisk efterutbildning, sockerskatt och att se över medlemsbegreppet inom Tandläkarförbundet. Vi jobbar vidare med detta och tycker att är en bra ton mellan alla ledamöter i Sveriges Tandläkarförbundsstyrelse. Diskussioner där alla inte tycker lika men det är högt i tak
och allas åsikter får komma fram.

Ta hand om er och varandra!

Patrik Andrén
Ordförande
Tandläkare Egen Verksamhet
Sveriges Tandläkarförbund


facebooklinkedinhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Tandläkare-Egen Verksamhet och Sveriges Tandläkarförbund. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.