Flagga för ljusare tider - med vårt nya miljövänliga PET-sortiment

Snart är våren och sommaren här och därmed hög tid att se över flaggor och utomhusskyltning. Väljer du vårt gröna alternativet Fairlyn® PET bidrar du till en minskad miljöpåverkan utan att tumma på kvalitén.

Fairlyn® Flag är tillverkad av 100% återvunnen polyester (PET-material). För varje kvadratmeter flaggväv har inte mindre än fem PET-flaskor omvandlats. Dessutom krävs bara två tredjedelar av den energi som behövs för att tillverka vanlig flaggduk. För övrigt motsvarar denna textil Supralon, stickad flagg-polyester.

 
PDF Fairlyn® Flag >
 
 

Flaggor

FAIRLYN® Flag är det gröna alternativet för dina flaggor!

De slitstarka flaggorna är smutsavvisande och tvättbara. De torkar snabbt, har låg UV-känslighet och tål tuffa väderförhållanden.

 
Till flaggor
 
 

Beachflaggor

FaberExposize erbjuder Aventos beachflaggor i eco-materialet FAIRLYN® Flag som kan användas för marknadsaktiviteter både inom- och utomhus. Beachflaggan lämpar sig utmärkt för allt från butiker och mässor till stranden, skidbacken eller på uteserveringen.

Beachflaggorna finns i tre utföranden - Standard, Urban och Drop.

 
Till beachflagggor
 
 

Övriga miljövänliga alternativ

Vi jobbar kontinuerligt med utveckling av nya material.  I dagsläget pushar vi mycket för PVC-fritt alternativ till  storformatsvepor med vår fantastiska ersättare FAIRLYN® Mesh. Samtidigt har vikten på materialet reducerats med 30% och underlättar därmed installation och ger starka och klara färger för perfekt tryck.

Därmed skapar vi en hel FAIRLYN®-linje som gör det enkelt för kunden att göra ett grönt val i material, tryck och återvinning. 

 
PDF hållbar skyltning
 
 

Flaggstänger och flaggstångservice

FaberExposoize flaggstänger - en nordisk kvalitetsprodukt. Våra flaggstänger tillverkas med genuint hantverk i glasfiberarmerad polyester.

Finns i längder mellan 3 och 16 meter.

Det är viktigt att regelbundet se över din flaggstång. Byt ut slitna och trasiga delar och minimera risken för problem och skador. 

FaberExposize  erbjuder er ett fast pris på service och reparation av flaggstänger.

 
Läs mer här
 
 
Home PageLinkedIn
 

Radiovägen 3A - 181 55 Lidingö - Sverige

+46 8 120 889 00

info@faberexposize.se

 

Du får detta nyhetsbrev för att du är kund hos oss eller för att du prenumererat dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja göra ändringar i din prenumeration, maila oss på info@faberexposize.se.