Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Lås & larm special

http://www.acandia.se/

Routrar till passagesystem

Våra prisvärda industriroutrar uppskattas både av av våra samarbetspartners och slutkunder. En bra router ska enligt vår mening vara lätt att driftsätta, driftsäker och vid behov ska det finnas support att tillgå. Läs mer om vårt koncept för att underlätta installation och driftsättning.


Pager - övervakning och styrning

Ett smidigt larm som passar bra för att att snabbt komma igång med övervakning och styrning av mindre utrymmen. Du får pushnotis i mobilapp, SMS eller röstsamtal.

Utgångarna kan användas för att automatisk styra utgångarna utifrån värden på ingångarna eller för styrning direkt via appen. 


Grindstyrning - eller...

Vår storsäljare Gate Control används inte bara för att enkelt kunna fjärrstyra grindar, bommar och portar. 

Vi har kunder som använder den till att ge access till lunchboxar, öppna utrymmen för paketleveranser och mycket mer. Hör gärna av dig om du har något kul du vill styra så hjälper vi till att hitta en lösning. 


Givare och sensorer

Vi har ett brett utbud av sensorer och givare för övervakning av byggnader, installationer och maskiner. 

Vattenläckagelarm från HW-group ser exempelvis till att hålla koll på eventuell kondens eller läckage i serverhallar. Temperaturgivare finns i en mängd varianter.


www.cometsystem.se/

Kontantkort och abonnemang

Många av våra enheter komunicerar via 4G. Vi erbjuder därför ett brett sortiment av abonnemang som är skräddarsydda för porttelefoner, grindstyrningar och larm. Vi har även kontantkort som kan användas i upp till fem år utan att de behöver fyllas på, det är något som har efterfrågats av bl.a. kunder som använder vår GSM-styrning för värme. Till våra IoT-loggrar väljer du med fördel ett data-SIM med 500 Mb som kan användas upp till 10 år.


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.