Nyheter och information från Logiq Finfo. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Finfo kundundersökning 2020

Finfo strävar alltid efter att möta våra kunders önskemål och tar årligen tempen på vår marknad.
Vår kundundersökning hjälper oss att utvecklas men är även ett sätt att ge våra kunder möjlighet att påverka Finfos utveckling. Resultatet av undersökningen 2020 visade på flera intressanta aspekter.


Finfodagen

23 mars 2021

Kravet på korrekt produktinformation fortsätter att öka – drivet av kundbehov och ny lagstiftning.  Finfodagen 2021 kommer att genomföras digitalt och coronasäkert i en nedkortad version.

 

Den 23 mars får du och dina kollegor möjlighet att kostnadsfritt ta del av ett livesänt seminarium fullmatad med information och branschnyheter. Vi berättar om hur vi på bästa sätt löser utmaningar i byggmaterialhandeln och lyssnar på vår key note- Amer Mohammed.


Finfo & Friends

Finfo&Friends är en plattform där vi bett några av våra kunder, partners och medarbetare dela med sig av kunskaper och erfarenheter från sitt arbete med artikelinformation i Finfo.


100% Digitala fakturaflöden

Logiq har hjälpt företag inom byggbranschen att effektivisera sina order- och fakturaflöden i över 20 år. Med vårt stora formatbibliotek kan vi snabbt implementera flexibla lösningar som automatiserar dina elektroniska handelsdokument.

Som kund hos Finfo erbjuder vi er en kostnadsfri analys av era order- och fakturaflöden. Vi går tillsammans igenom era flöden och ger er tips på hur ni kan digitalisera verksamheten för att möta framtidens krav och utmaningar på ett effektivare sätt.


Boka en Finfoexpert

Har ni gått en av Finfos grundutbildningar men känner att ni fortfarande har specifika frågor kring grundkonceptet? Vill ni vidareutbilda er eller få en mer personlig utbildning utifrån er organisations önskemål?

Hör av er till oss så skräddarsyr vi en utbildning åt er. Ni berättar för oss vilka utmaningar ni har och vad ni vill lära er mer om. Vi ser till att ni får träffa rätt person som hjälper er att räta ut era frågetecken. 

Kommande webbutbildningar

Våra utbildningar blir snabbt fullbokade- se till att säkra din plats inför våren. 

Media Central
Grundutbildning

18 Mars

8 April

3 Maj

Artikelinformation på rätt sätt

17 Mars

14 April

11 Maj

ETIM Grundutbildning

16 Mars

27 April

ETIM Informationsmöte

4 Mars

28 April

Boka en Finfoexpert

Har du och dina kollegor specifika frågor och behov av att dyka ner djupare i era frågeställningar kan ni boka en Finfoexpert som hjälper er. 


Nya Avtalsleverantörer 

Per Wikstrand AB

Mivall Byggross AB

Nordiska Kvalitetspooler AB (Ej Vilma)

Nya Finfoleverantörer (klara)

RauHeat Oy

Grad-in AB

 

Certifierade Vilmaleverantörer (klara) 

Fransson & Neij AB

OKNOPLAST Sp. z o.o.

Texdecor SAS

Lantmännen Aspen AB

Rappgo AB

Beslagskonsult AB

Recticel Insulation Oy


Missa aldrig något viktigt!

Har du kollegor som är intresserade av att ta del av Finfos nyheter och information? Det går att anmäla sig direkt på vår hemsida. Här finns även tidigare nyhetsbrev att läsa. 


Kundsupport Kontakt

Ring oss på telefon +46 (0)8-402 41 30, eller skicka ett mail till info@finfo.se

Ordinarie öppettider

Måndag-fredag: 08.00-16.00

Dag före röd dag: 08.00- 12.00


facebooklinkedinyoutube

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.