Träna hemma - Enklare än att gå till ett gym! | info@pthemma.se | 070-867 07 13Fler och fler använder en Personlig Tränare och tränar hemma. 

"Den bästa träningen är den som blir av!"

"För mig är det personliga mötet otroligt viktigt"

Att jag skulle ha så många följare på nyhetsbrev, facebook och andra sociala medier trodde jag nog inte när jag startade PT Hemma 2011. Under senaste halvåret har vi fått många fler som vill ha vårt nyhetsbrev och jag tycker det är dags för ett mer personligt brev. Vem är jag, Annika, som står bakom PT Hemma?


Fakta, vem är Annika?

Bor: Skärgårdstad, Österåkers kommun
Familj: Man, två barn och två hundar
Född: 13:e juli 1967 (i Stockholm)
Flyttade till Åkersberga: december 1998
Superegenskaper: Glad, full av energi, vetgirig, tycker väldigt mycket om människor
Något kul om mig: Har tävlat och vunnit SM i speedski – en sport där man åker rakt ner för backen med 2,40 meter långa skidor och högst hastighet vinner. Ju längre och brantare backen är, desto fortare går det och desto roligare (och läskigare) är det! Farter över 200 km/h är inte ovanligt om backen är tillräckligt lång och brant!

 

Vad har du för bakgrund/utbildning?

Jag har alltid varit väldigt aktiv och träning/hälsa har varit en stor del i mitt liv. Allt från att själv ha utövat 4 olika idrotter på elitnivå, tränat landslag i Vattenskidor och Softboll till att ha varit idrottslärare och hälsocoach. Steget till att utbilda mig till sjukgymnast var inte långt borta. Jag har även tagit en masterexamen i idrottsvetenskap med inriktning mot fysisk aktivitet och hälsa.

 

Vad är viktigt för dig ur PT Hemma´s synvinkel?

För mig är det personliga mötet otroligt viktigt, där jag tillsammans med mina kunder får möjlighet att prata igenom varför man vill träna, vilka eventuella hinder som finns och vad man vill uppnå. Och är det något som uppskattas så är det just dessa samtal, upplever jag.

 

Hur går det till egentligen om jag som kund skulle vilja träffar dig fysiskt eller digitalt?

Först och främst tar vi en stund för att gå igenom din kropp, om du har några skador eller sjukdomar m.m. som vi behöver ta hänsyn till. Detta för att du ska få ett så personligt anpassat träningsprogram som möjligt. Vi tittar även på dina önskemål om vad du tycker är roligt, hur du vill träna och vad du vill få ut av träningen. Det kan vara att gå ner i vikt, komma igång med träning igen efter småbarnsåren eller så enkelt som att det är dags att ta hand om sig.
Sedan testar vi några övningar och sätter ihop ett program som passar dig, din kropp, dina önskningar och målsättningar.

Du bestämmer själv hur ofta du vill att vi ska träna tillsammans och jag ser till att det blir av. Det viktigaste är att du får ett program och en plan som passar dig.

 

Vad är roligast i ditt jobb med PT Hemma?

Det är utan tvekan när jag kan hjälpa människor att komma igång med fysisk aktivitet, hitta motivation för rörelse och träna mot förbättrad funktion och minskade besvär. Jag bara älskar att hjälpa till med träning och fysisk aktivitet.


Nu tycker vi att det är dax med en utlottning

Vinn en smartwatch Via länken här från Fitbit Inspire 2, (till ett värde av 899 kr) Med en smartwatch kan du hålla koll på din träning och hälsa varje dag. Du kan mäta din puls dygnet runt samt mätning av aktiviteter och sömn. Upp till 10 dagars batteritid. Denna gång är vår utlottning på facebook. Utlottningen gäller mellan 15 feb- 15 mars Dragning blir 16 mars kl 12.00 live på facebook.

Lycka till,

/Annika


                                  Annika

                 Björn

                                    Stefan

                 Helena


 Vill du också ha en Personlig Tränare Hemma?

Skicka en intresseanmälan redan idag!


Om PT Hemma

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet,PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa. Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation.

PT Hemma kommer hem till dig
PT Hemma kommer hem till dig

Följ PT Hemma på Facebook

facebook

www.pthemma.se  info@pthemma.se | 070-867 07 13

Du får detta brev då du varit i kontakt med PT Hemma tidigare, antingen som tidigare/befintlig kund, träffats på mässa/nätverk eller har annan koppling till PT Hemma. Vill du inte fortsätta prenumerera så klickar du bara på länken nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion | Integritetspolicy