Gör en livsviktig skillnad i lidande människors liv!

Vatten!

För att undvika Corona-viruset uppmanas vi att stanna hemma och att tvätta händerna. Men hur ska familjer som lever i fattigdom göra, och hur ska den som saknar rent vatten och tvål kunna tvätta händerna? Nu behöver människor i utsatthet din hjälp!

Att skänka pengar till arbetet för rent vatten

Det är lätt att känna hopplöshet under den rådande pandemin, men vi vet vilken handlings-kraft som människor besitter. Och när du skänker pengar till att bekämpa fattigdom i miljöer där resurserna är knappa gör det skillnad.

Ett av våra övergripande mål är att ge människor makt över sina egna liv. Något man inte har utan grundläggande möjlighet att minska sjukdomsrisken för sig och sin familj. Men våra partners som arbetar mot det här målet är beroende av donationer från privatpersoner och företag i Sverige.

Många bäckar blir en stor å. Så låt oss hjälpas åt, gör en donation till insamlingen för rent vatten utan någon annan anledning än att du vill ge ditt stöd.

Tack för att du skänker pengar till kampen för rent vatten

En viktig del av Burundi-Hjälpens arbete är att ge människor tillgång till rent vatten för att förhindra sjukdomar och lidande. Sedan 2012 har vi genomfört flera insatser genom att ge befolkningen tillgång till rent vatten.

Din gåva går till att hjälpa våra partners med det som behövs mest i denna svåra tid. Som rent vatten för att stoppa spridningen av sjukdomar. Men också stöd till barn och vuxna i utsatthet, som har drabbats på olika sätt. Tack för ditt viktiga bidrag!

Stort tack för att du är med och räddar liv!

Med vänlig hälsning  Burundi-Hjälpen

 

Bli månadsgivare hos Burundi-Hjälpen.   Vill du bidra till en mer hållbar värld och förändra livet för människor i utsatthet, varje månad, året runt? Du bestämmer själv månadsbeloppet och kan avsluta ditt månadsgivande när du vill.   Bli månadsgivare här!

 

Tillsammans är vi en utsträckt hand till människor som behöver hjälp. En kan inte hjälpa alla, men tillsammans kan vi hjälpa många! Du är en viktig och värdefull del av vårt arbete.

Uppe i bergen öppnar vi nya källor som ger rent vatten genom självtryck, helt utan pumpar och kräver ett minimum av underhåll. Idag har över 400 000 människor tillgång till rent vatten.

En fjärdedel av alla dödsfall bland barn under fem år beror på förorenat vatten. För 50 kr. pr individ, kan vi under 2021 ge ytterligare tusentals människor tillgång till rent vatten. 

Vi arbetar med lokala partners, en investering i samhällets framtid och en viktig del av arbetet. Vi är övertygade om att det är den mest progressiva och hållbara strategin.

 

Corona-viruset. Vi hör inte om några stora förändringar i landet. Samhället fungerar, marknader och handel är öppna som vanligt. Handtvätt utanför kyrkor och samlingslokaler. Vårt arbete i Burundi påverkas inte av några bestämmelser omkring Corona.

 
 

Din gåva är avgörande för vårt arbete. Ingen administration dras från insamlade medel. 100% av varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.

 

Vill ni få besök? På vår Hemsida finns information om vårt arbete, men påminner om att vi gärna besöker er och berättar om Burundi-Hjälpen:s arbete. Låter det intressant? Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41