Energyflow

När själen vill mer

Det är bara att följa med!
Du vet när insikterna bara kommer, slår ner som en klar blixt rakt in i skallen. Klart du vet, du upplever det rätt ofta i perioder, eller hur 😜😇

Du kan inte bara låta det passera. Det måste följas upp och få bli någonting. Du känner hur det drar i hela kroppen och det är som att själen bara skriker YES, lets do this!

Gör du då något av det eller blir du handfallen och inte vet hur du ska ta dig vidare?

Jag fick en sådan vision. Jag kände att jag måste göra mer för dig. Du behöver snabba resultat till både dig själv och din business. Du behöver energi. Du behöver fokus och komma närmare din soul mission. Och tiden är nu!

Visst känner du det också?

Därför var jag tvungen att sätta samman något så att du kan få det du behöver just nu - mer av dig själv och din energi 💖

Låter det intressant? Fortsätt att läsa 👇

 

Det jag insåg var att du behöver något som snabbt ger resultat, så att du kan komma igång och vidare och expandera dig och din andliga business.

Därför behöver du en medlemstjänst. En tjänst som är till för dig, din energi och ditt fokus. Så att du inte behöver ramla omkring mer. Så här, jag ska berätta mer i detalj 🤗

 

Den här medlemstjänsten är för dig som:

🙅‍♀️ Känner dig spretig som andlig entreprenör. Du har svårt att lägga fokus på rätt saker. Ibland vet du heller inte vad rätt saker är.

🙄 Du blir lätt uttömd av de behandlingar du ger eller annat klientarbete du gör. kort sagt - det tar energi.

😇 Du arbetar med (eller vill göra) energibehandling på något sätt, det vill säga healing, coachning, vägledning eller massage för att nämna några exempel.

😪 Du tappar lätt energi och kan ha svårt att få orken till att komma igen och fortsätta framåt.

🚫 Du känner att du har en eller flera blockeringar som sinkar dig, vilket gör att du inte kommer framåt som du önskar och stoppar upp både dig som person och ditt företag.

😱 Du hamnar lätt i för mycket doing, kan då tappa spåret och har ibland svårt att då komma tillbaka till fokuset i din kropp.

😇 Du hör inte alltid din inre röst, eller i vilket fall vill du höra den mer klart.

👊 Du vill komma fram som andlig entreprenör, lägga fokus på rätt saker och utvecklas genom din egen visdom och dina kunskaper.

 

Genom medlemstjänsten får du:

💖 Exklusivt kursmaterial från kurs Chakrabalansering. Fulla sekvenser från kursen med energigivande övningar.

🌟 Rensning av de blockeringar som är kopplade till din energi, det vill säga till hela dig och livet i stort genom guidade meditationer.

💖 Live sessioner med mer information och där du kan få svar på dina frågor som uppkommer längs vägen.

🌟 Support på din resa i privat grupp i community på facebook samt via messenger när du behöver. Du står därmed inte ensam utan får svar på vägen.

💖 Healing varannan vecka för att rensa, bearbeta och höja din energi.

🌟 Vägledning varannan vecka in i din kropp genom guidad och frigörande rörelse där du går djupare in i din energi genom chakran.

💖 Visualiseringsövningar för att komma närmare kärnan på problemet med att du fastnar, från insidan med hjälp av din energi.

De resultat du kan räkna med är:

  • Snabba resultat med att öka din energinivå.
  • Lösgjorda hinder som skapar action och rörelse framåt i din situation
  • Ökat självvärde, vilket ger bättre fokus och även mer business mind.
  • Att du hör din inre röst mer klart, som ökar din närvaro och gör att du ser tydligt vad du ska göra i din andliga business.
  • Du blir starkare som individ.
  • Du blir mer harmonisk
  • En frihetskänsla skapas från insidan
  • Ökat flow

 

Listan kan göras lång! Men jag tror att du har fattat poängen med vad den här medlemstjänsten skapar för dig. Därför är den viktig, För jag vill att du ska lyckas som andlig entreprenör. För du behövs 🙏

Så här går det till:

Du anmäler dig direkt via knappen 👆 eller i ett vändande mail.

När du lagt in din betalning får du en kod av mig som du använder när du kommer till gruppen.

Kostnad för 6 månaders medlemskap: 2700kr eller 570kr/ månad om du vill dela upp din betalning.

Och du! Anmälan är endast öppen till 14 februari. Sedan stänger gruppen i sex månader för nya medlemmar.

P.s Om du ännu inte är med i gruppen på facebook  -Andliga Entreprenörer, gå med redan idag

Skapad för att vi som verkar inom den andliga gengre får ta oss igenom motgångar som inte andra entreprenörer gör.  Gå med i gruppen via länken så ses vi där :)

Andliga entreprenörer på facebook

Keep shining,
ThereseElisabeth