Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Månadsbrev Tidningsförsäljningen Expressen/GT/Kvällsposten 2020

FEBRUARI 2021

HEJ PÅ ER!


Vi vill börja med att välkomna alla nya säljare till Tidningsförsäljningen! I början av året gjorde vi ut ett brevutskick till hushåll runtom i Sverige för att intressera nya. Detta har hjälpt oss hitta många nya stjärnor, varmt välkomna till er alla!

Förra helgen 6-7 februari hölls årets första Säljslut-tävling, som gick ut på att sälja slut alla sina huvudtidningar med minst 12 stycken i upplaga. Ni var så många som anmälde er och vi är så imponerade! Nästa vecka kommer vi se över allas försäljning och skicka ut priser till alla som klarade tävlingen och tävlingskraven. 


Årets säljare 2020

Varje januari utser vi på Tidningsförsäljningen tre stycken Årets säljare, som visat det lilla extra under det gångna året. I år utsågs tre stycken som visat stort engagemang för sin försäljning, som ofta ökar sin upplaga och säljer slut, som sällan är lediga och som alltid rapporterar i tid. Riktiga stjärnor! Årets säljare för 2020 är Ester Strand, säljare i Dösjebro, Axel & Alfred Brodén, säljare i Nol, samt en säljare i Högsäter. 
STORT GRATTIS TILL ER!


Ta hand om varandra

Under rådande omständigheter och situation i samhället, vill vi påminna dig om att det fortfarande är jätteviktigt att du stannar hemma om du känner dig minsta lilla sjuk. Tänk på att tvätta händerna noga innan och efter din säljrunda och ha med dig handsprit på vägen. Ta betalt via Swish i största möjliga mån och kom ihåg att backa några steg när du ringer på dörrar i ditt distrikt, så att vi alla hjälps åt att hålla avståndNi gör ett jätteviktigt jobb för tidningen och får ut journalistik till Era kunder. Var rädda om Er och andra, håll avstånd och var försiktiga!


KOM IHÅG! Håll dig alltid uppdaterad på vår hemsida samt våra sociala medier för att ta del av nyheter, tävlingar, säljtips och pepp! 


Kom ihåg! Det är viktigt att du håller dig uppdaterad på hemsidan och sociala medier, för att inte gå miste om viktig information:

homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.