Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev nr 2 2021

Fjärrstyr värmen i fritidshuset

Ny uppdaterad version av den gamla trotjänaren. En ny plattform har utvecklats som innebär många förbättringar och ger rätt förutsättningar till ytterligare funktionalitet i framtiden.

Ytterligare en versionen släpps inom kort. Den möjliggör inte bara styrning av värmen via GSM-nätet utan även via WiFi. Vi testar den nu för fullt för att säkerställa alla funktioner vid olika driftsförhållanden.


Gaslarm garage

Vårt gaslarm är anpassat för parkeringshus, flerbilsgarage och lokaler där fordon med förbränningsmoter förekommer. Med två olika mätceller på olika höjd får du larm och möjlighet att styra forcerad ventilation för gaser både från bensin- och dieselbilar.


http://www.acandia.se/

NETIO - det smarta grenuttaget!

Nu kan alla NETIOs produkter anslutas till en molntjänst för enkel övervakning och styrning på distans. Se strömförbrukning, styr utgångarna individuellt och starta automatiskt om enheter när ni tappar kontakt med dem.

Den nya mjukvaran innehåller även möjlighet till schemaläggning av till- och frånslag. Det gäller även alla er som köpt tidigare versioner, uppdatera din enhet med den senaste mjukvaran om du vill se status och styra via molntjänsten.


Läcker ditt tryckluftssystem?

Läckande tryckluftssystem kostar stora summor varje år, både i direkt energikostnad och i ökat underhåll. 

Vi demonstrerar läcksökarna på plats i dina lokaler, där den ska användas. I dessa tider tar vi dock första genomgången som ett videomöte. Hör av dig på info@acandia.se så bokar vi en tid som passar dig!


www.cometsystem.se/

Ring oss!

Vi hjälper dig hela vägen, från projektering till driftsättning!

Vårt motto är att lösa våra kunders mätbehov bättre och billigare än de själva eller våra konkurrenter kan. Vi är beredda att anstränga oss lite extra för att klara det!


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.