Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Masterlite - Regstans Produktion AB byter ägare


Metallbearbetnings- och belysningsföretaget
Regstans Produktion AB byter ägare

Regstans Produktion AB med varumärkena Regstans Produktion AB, Masterlite, TectoFlow samt TectoPower lämnar över stafettpinnen till nya ägare fr.o.m. 2021-01-20. För att säkra upp en riktigt bra och trygg övergång för medarbetare, kunder och leverantörer kvarstår de tidigare ägarna operativt i bolaget under en övergångsfas.

Nya ägarna fv. Johan Brehmer, Johan Fernlund & Erik Blix samt tidigare ägarna Robert Larsson & Ola Lundblad

Ägarbyte efter över 20 år i branschen

De tidigare ägarna Ola Lundblad och Robert Larsson, har i över 20 år
drivit Regstans Produktion AB som framgångsrikt kombinerar löpande plåtbearbetningsuppdrag och industriell legoproduktion med utveckling, försäljning och marknadsföring utav flera framgångsrika varumärken.   

Varumärket Masterlite fokuserar på kundanpassade belysningslösningar
och grossistprodukter medan TectoFlow driver energibesparande lösningar och produkter för bl.a. centraltvättstugor. Under varumärket TectoPower utvecklas och tillverkas plåtkapslingar och system till elinstallationer för lågspänningssidan på den svenska marknaden.   

”För oss har det varit extremt viktigt att hitta köpare med rätt sorts kompetens och entreprenörsanda för att ta Regstans Produktion AB ytterligare steg framåt - och det känner vi att vi nu gjort. De nya ägarna har under många år varit befintliga kunder till Regstans Produktion AB och förstår vikten av ett gediget servicetänk tillsammans med vilja och förmåga att lösa våra kunders problem. De bidrar med en gedigen teknisk kompetens genom hela konstruktionskedjan och kommer starkt kunna bidra med erfarenhet och kompetens inom marknad och försäljning för att ta Regstans Produktion AB till nästa nivå”

Ola Lundblad och Robert Larsson


De nya ägarna
Erik Blix, Johan Fernlund och Johan Brehmer

Erik Blix

har 20 års erfarenhet av tillverkande industri varav 10 år som fabrikschef från företag som Nederman och Heatex. Erik kommer initialt att fokusera på Regstans Produktion AB övergripande gällande produktion, ekonomi/administration och personal.

Johan Fernlund

har över 15 års erfarenhet från bygg- och belysningsbranschen med uppdrag inom arkitektur, projektledning och specialmontage. Johan kommer initialt att fokusera på Masterlite. 

Johan Brehmer

har 17 års erfarenhet inom försäljning, marknad och affärs- och produktutveckling i roller som affärschef, projektledare och projektchef och egen företagare. Johan kommer initialt att ha ett övergripande fokus på TectoFlow och Masterlite samt bistå Regstans Produktion i sin helhet. 


© Masterlite, Box 50 345, S-202 13 Malmö.
Telefon +46 40 656 64 20 | info@masterlite.se
www.masterlite.se


Masterlite ingår i Regstans Produktion AB.
Vi har högsta kreditvärdighet, AAA, sedan 15 år.
Detta gör oss till en stabil och långsiktig samarbetspart.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.