Gör en livsviktig skillnad i lidande människors liv!

 

Vatten!

Corona-pandemin är utmanande för oss alla. Trots det har du varit med och skapat bättre förutsättningar för människor i utsatthet. Burundi-Hjälpen vill att du ska veta hur mycket det betyder och hur viktig du är! 

Att rädda liv och bidra till en bättre, mer hållbar värld är stort, men som givare till Burundi-Hjälpen är det precis vad du gör. Tack vare dig och Burundi-Hjälpens alla givare har vi kunnat bidra till viktiga insatser i Rumonge provinsen i Burundi.

Det kan vara svårt att ta till sig men bakom alla insatser finns människor. Och för varje liv som har räddats har hjälpen varit hela skillnaden.

Bli månadsgivare hos Burundi-Hjälpen. Vill du bidra till en mer hållbar värld och förändra livet för människor i utsatthet, varje månad, året runt? Du bestämmer själv månadsbeloppet och kan avsluta ditt månadsgivande när du vill.

Bli månadsgivare här!

Stort tack för att du är med och räddar liv!

Med vänlig hälsning  Burundi-Hjälpen

 

Corona-viruset. Vi hör inte om några stora förändringar i landet. Samhället fungerar, marknader och handel är öppna som vanligt. Handtvätt utanför kyrkor och samlingslokaler. Vårt arbete påverkas inte av några bestämmelser omkring Corona.

 

Tillsammans är vi en utsträckt hand till människor som behöver hjälp. En kan inte hjälpa alla, men tillsammans kan vi hjälpa många! Du är en viktig och värdefull del av vårt arbete.

Uppe i bergen öppnar vi nya källor som ger rent vatten genom självtryck, helt utan pumpar och kräver ett minimum av underhåll. Idag har över 400 000 människor tillgång till rent vatten.

En fjärdedel av alla dödsfall bland barn under fem år beror på förorenat vatten. För 50 kr. pr individ, kan vi under 2021 ge ytterligare tusentals människor tillgång till rent vatten. 

Vi arbetar med lokala partners, en investering i samhällets framtid och en viktig del av arbetet. Vi är övertygade om att det är den mest progressiva och hållbara strategin.

 
 

Din gåva är avgörande för vårt arbete. Ingen administration dras från insamlade medel. 100% av varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.

 

Vill ni få besök? På vår Hemsida finns information om vårt arbete, men påminner om att vi gärna besöker er och berättar om Burundi-Hjälpen:s arbete. Låter det intressant? Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41