Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Armeka AB
Skyddar er verksamhet från problem med statisk elektricitet!

Hej alla ESD-intresserade!

Denna gång blir det ett kortare nyhetsbrev. Vi nöjer oss med att enbart ta upp standardiseringsarbetet samt utbildningssituationen mot bakgrund av begränsningarna att mötas öga möt öga.


Standardiseringsarbetet utvecklas.

Sedan några månader har arbetetet med standardisering lagt in en högre växel inte minst i TK 101. Senast i veckan hade styrgruppen ett arbetsmöte, från Armekas sida deltog Patrik Woss. Långsiktigheten i detta arbete gynnas av att Joakim Börjesson, Saab nu sammankallar och driver arbetet. Det är inga snabba puckar som gäller här, inte minst det internationella arbetet –TC 101- kräver långa ledtider.

Bilden är rätt komplex men titta gärna på Armekas hemsida. Där beskriver vi översiktligt hur det fungerar.


Hur Armeka fortsätter med utbildningarna.

ESD-repetition vartannat år!

Vi förlänger vårt erbjudande på vår inspelade ESD-repetitionsutbildning tills vidare under nuvarande C-läge. ESD-standarden rekommenderar att utbildning genomförs regelbundet och genom att gå vår utbildning får medarbetaren ett utbildningscertifikat giltigt i två år efter godkänt resultat! Priset är 500:- per person tills vidare! Läs mer här och beställ det antal licenser du behöver. Från köpdatumet har ni ett år på er att använda licensen.

Våra öppna utbildningar kvarstår men vi genomför dem corona-säkert. Mer och mer av våra utbildningar genomför vi på distans numera. Igår och idag hålls utbildningar via Zoom för ett välkänt företag och ytterligare utbildning imorgon för ännu ett stort svenskt företag via Skype. Behöver ert företag utbildning? Ta en titt här. Armeka kan hålla dessa kurser via Skype, Zoom och Teams men får vi välja så tycker vi att Zoom för närvarande är den plattform som ger mest flexibilitet.

Håll ut med ESD-skyddet hälsar vi Armekaner!


ESD-Koordinatorutbildning

09:00 - 16:30
Lunch och kaffe ingår
Stockholm Onsdag 3/3 
Göteborg Onsdag 5/5
 

ESD-Grundutbildning

ESD-Repetitionsutbildning

ESD-Fördjupningsutbildning

ESD Audit-utbildning

09:00 - 16:30
Lunch och kaffe ingår

Nyköping Tisdag 30/3 2021


homepage

Box 10076, 121 27 Stockholm-Globen
Telefonväxel: 08-645 10 75
www.armeka.se - info@armeka.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.