Nyheter och information från Logiq Finfo. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Nya möjligheter 2021

Med ett nytt år följer även nya möjligheter. Flera intressanta saker är på gång hos Finfo under vinter och vår. Vårt årliga event Finfodagen kommer tillbaka i ett digitallt format och vi ger våra kunder möjlighet att få en djupare inblick i vad som händer hos Finfo och den bransch vi verkar i. 

Utbildningar fortsätter att vara digitala och vi vill uppmärksamma vår satsning att ge er en mer skräddarsydd och personlig utbildning utifrån er organisations önskemål. 


Finfodagen

23 mars 2021

Kravet på korrekt produktinformation fortsätter att öka – drivet av kundbehov och ny lagstiftning.  Finfodagen 2021 kommer att genomföras digitalt och coronasäkert i en nedkortad version.

 

Den 23 mars får du och dina kollegor möjlighet att kostnadsfritt ta del av ett livesänt seminarium fullmatad med information och branschnyheter. Vi berättar om hur vi på bästa sätt löser utmaningar i byggmaterialhandeln och lyssnar på vår key note- Amer Mohammed.


Finfo & Friends

Finfo&Friends är en plattform där vi bett några av våra kunder, partners och medarbetare dela med sig av kunskaper och erfarenheter från sitt arbete med artikelinformation i Finfo.


100% Digitala fakturaflöden

Logiq har hjälpt företag inom byggbranschen att effektivisera sina order- och fakturaflöden i över 20 år. Med vårt stora formatbibliotek kan vi snabbt implementera flexibla lösningar som automatiserar dina elektroniska handelsdokument.

Som kund hos Finfo erbjuder vi er en kostnadsfri analys av era order- och fakturaflöden. Vi går tillsammans igenom era flöden och ger er tips på hur ni kan digitalisera verksamheten för att möta framtidens krav och utmaningar på ett effektivare sätt.


Boka en Finfoexpert

Har ni gått en av Finfos grundutbildningar men känner att ni fortfarande har specifika frågor kring grundkonceptet? Vill ni vidareutbilda er eller få en mer personlig utbildning utifrån er organisations önskemål?

Hör av er till oss så skräddarsyr vi en utbildning åt er. Ni berättar för oss vilka utmaningar ni har och vad ni vill lära er mer om. Vi ser till att ni får träffa rätt person som hjälper er att räta ut era frågetecken. 

Kommande webbutbildningar

Våra utbildningar blir snabbt fullbokade- se till att säkra din plats inför våren. 

Media Central
Grundutbildning

17 Februari

18 Mars

Artikelinformation på rätt sätt

10 Februari

17 Mars

14 April

ETIM Grundutbildning

1 Februari

16 Mars

27 April

ETIM Informationsmöte

27 Januari

4 Mars

Boka en Finfoexpert

Har du och dina kollegor specifika frågor och behov av att dyka ner djupare i era frågeställningar kan ni boka en Finfoexpert som hjälper er. 


Teknikuppdateringar

Finfo stävar alltid efter att möta våra kunders krav på våra produkter och vi gör förbättringar löpande. 

 

Finfo Miljö

  • Förbättrad matchningsalgoritm för Byggvarubedömningen. 

Finfo Artikel

  • Förbättrad datumhantering för artiklar prissatta via rabattgrupper.

Nya Avtalsleverantörer (ej Vilma)

RauHeat Oy

Beslagskonsult AB

Hultafors Group AB/ CLC

Lantmännen Aspen AB

Lundgrens Hyvleri AB

Certifierade Vilmaleverantörer (klara)

Stigma Hyvleri AB

SCA Energy AB

 


Missa aldrig något viktigt!

Har du kollegor som är intresserade av att ta del av Finfos nyheter och information? Det går att anmäla sig direkt på vår hemsida. Här finns även tidigare nyhetsbrev att läsa. 


Kundsupport Kontakt

Ring oss på telefon +46 (0)8-402 41 30, eller skicka ett mail till info@finfo.se

Ordinarie öppettider

Måndag-fredag: 08.00-16.00

Dag före röd dag: 08.00- 12.00


facebooklinkedinyoutube

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.