Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kalender våren 2021

Under våren 2021 besöker SILUETT besöker flera öppna förskolor och parklekar. Det är öppna verksamheter där alla är välkomna. Pga Covid-19 kan det finnas lokala regler på öppna förskolan gällande barnets ålder och antal deltagare.  Vi ber er kontrollera vilka förhållningsregeler som gäller på er öppna förskola. 

fotograf Lotta på skolfotografering av I ur och Skur förskola

Några enkla tips till en lyckad barnfotografering

Vi får ofta frågor från vårdnadshavarna om vårt jobb och vad de kan göra för att förskolefotot ska bli bra. Här är ett viktigt tips från fotograf Lotta. Mer om kläder och fotografens jobb kan du läsa på vår hemsida. 

 

Tips nr 1
Undvik att stressa
Lämna barnen i god tid innan fotograferingens start. Vi börjar nästan alltid på utsatt tid. På de flesta förskolefotograferingar börjar vi med gruppbilden. Det är ett bra sätt för barnen att bekanta sig med fotografen innan porträttbilderna. Investera 30 minuter av er morgon och gå upp lite tidigare så att ni hinner borsta håret, tvätta munnen/näsan efter frukost och har tid till en lugn lämning på förskolan. 


Konfirmation 2021

Nu har konfirmationssäsongen startat. Även 2021 verkar bjuda på en annorlunda säsong med websända gudstjänster och anpassade konfirmandläger. Vi fortsättar att fotografera våra konfirmandgrupper utifrån samma upplägg vi hade förra året. Många utomhusbilder, god dialog med lägerledning inför fotografering och goda hygienrutiner. 

Lotta, Janne och Sten finns tillgängliga under sommaren. Välkomna med er bokning: info@siluettfoto.com


Skolfotomodeller sökes

SILUETT Bildproduktion AB söker barnmodeller.

Tycker du om att stå framför kameran och skulle vilja prova på att vara fotomodell?
Vi söker modeller till vårt reklammaterial för skolfotografering (skola, förskola och öppen förskola).

Vi söker barn som gillar att stå framför kameran i åldrarna:

Baby
– 6-8 månader

Pojkar och flickor i åldrarna
– 3-5 år
– 8-12 år

 

För mer info e-posta info@siluettfoto.com


Boka skolfotograf

Nu startar vi upp bokningarna av skolfoto och förskolefoto för ht2021. Precis som tidigare år har vi fotograferna Lotta, Sten och Anders. I år kan vi erbjuda fler fototider med Anders. Det är vi jätteglada för. Anders och hans fotokompis Apan är väldigt omtyckta ute på förskolorna. 

Under perioden 20/8 -- 1/10 fotograferar vi gärna förskolor och öppna förskolor utomhus. 

Hör av er så berättar vi mer! Vi kan säkert hitta ett upplägg som passar er skola, förskola eller öppna förskola.


facebookhomepage

Stenbockens väg 1 , 175 65 Järfälla
info@siluettfoto.com
08 - 38 16 04

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.