Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Lägg gärna in info@hillesgarden i din adressbok så att du får e-post från Hillesgården korrekt.

Hillesgården

Allt gott inför det nya året!

Stort tack till alla er som är våra gäster och kunder för året som gått! År 2020 har inte liknat något annat, och väldigt mycket av det vi hade velat göra har tyvärr måst ställas in på grund av Covid-19-pandemin. Men vi är så innerligen tacksamma för er som kommer hit för att äta, fika, handla eller gå på träning och behandlingar! Ni betyder allt för oss. Ett extra tack vill vi rikta till dig som är stödmedlem.

Just nu har vi julstängt, och vi öppnar tisdagen den 12 januari igen. Från 4 januari går det att boka in sig i gästhemmet för den som önskar.

Även om vi har stängt i övrigt öppnar vi klädbutiken speciellt för dig som vill komma och handla utan risk för trängsel. Vi har rea! Läs mer nedan.

Vi planerar för ett härligt onsdagsprogram från och med mars, men vet inte om det kommer att gå att genomföra. Allt beror på hur det går med Covid-19-pandemin. Vi följer naturligtvis myndigheternas rekommendationer om storlek på publik noggrant. Håll utkik, vi återkommer med mer information om detta. 

Vi vill önska ett Gott Nytt År, och på återseende under året som kommer!


40 procent rea - boka ett privat besök

Du får just nu hela 40 procent rabatt i vår klädbutik - alltså både dam- och herrkläder, skor, second hand-kläder och kuriosa!

Varmt välkommen att boka ett alldeles eget besök i butiken nu när vi i övrigt håller stängt. Ring till Jeanette på 076-182 12 37 eller 0435-217 09 och gör upp om en tid som passar dig att komma förbi och kika i butiken i lugn och ro. Då kan du titta, prova och handla utan risk att det blir trångt. 

Damkläder.

Dam- och herrkläder är på rea, samt skor och second hand-kläder!

Porslin och kuriosa.

Vackra saker till hemmet i olika färgställningar är också med på rean.


Söndagsluncher hos oss

På grund av Covid-19-pandemin var vi tvungna att sluta med våra populära helgluncher i våras. Nu börjar vi så smått igen med det, till en början blir det söndagsluncher med en utvald, god varmrätt. Håll utkik på våra sidor på Facebook och Instagram, där lägger vi ut information om vad som blir veckans söndagslunch.

Du vet väl om att du kan köpa med dig våra maträtter hem? Ring 0435-215 30 för att boka take away.

Restaurangen har också en fast meny med fläskschnitzel, köttbullar, torsk och vegetariska mandelbullar, samt matpajer och smörgåsar.

I caféet serverar vi hembakt av olika slag, och vi använder äkta smör och riktig grädde när vi bakar.

Just nu julstängt. Vi öppnar igen 12 januari, och har sedan öppet tisdag till söndag 12.00-17.00. Måndagar stängt. 


Välkommen till en vänlighet utöver det vanliga!

Vi finns på Facebook och Instagram.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du valt att prenumerera på det.
Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.