Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev från Hemkokat - Sverige

 

Måndag 28 december 2020

Nytt år med nya möjligheter - Kom ihåg årets friskvårdspeng - Nu kommer ljuset igen


Redan nu vill jag tacka alla Er kunder för ett fint 2020 och önskar alla ett riktigt
Gott Nytt 2021 med hopp om ljus, glädje och hälsa!

Du har minst 6 månader på dej att komma på din behandling sen du gjort din bokning hos den friskvårdsportal din arbetsplats har samarbete med men du måste göra klart med din Frisvårdsportal före nyår.

Efter nyår försvinner årets friskvårdspeng!
Om du jobbar på en arbetsplats som ger sina anställda en slant att använda till friskvård är din arbetsgivare är mån om din hälsa!

Du måste göra av med slanten via din Friskvårdsportal före nyår. Sen kan du i lugn och ro boka tid hos mej när det passar dej!

Nedan ser du vad som gäller för de olika friskvårdsportalerna jag är kopplad till.

 

Hör av dej om du har frågor!

Tel. 070-346 28 17
E-post: anniqa@hemkokat.nu


Giltighetstid på Friskvårspeng via portalerna

Via min bokningssida hittar du enkelt lediga tider och kan boka den tid som passar dej bäst. Direktlänk till min bokning: http://hemkokat.bokadirekt.se

 


Jag tänker bli Livsstilscoach - Ny tjänst lagom till 2021

Pluggar till Livsstilscoach

Eftersom det på sätt och vis blev en ofrivillig paus i delar av mitt företagande så passar jag på att använda tiden till något roligt!

Jag utbildar mej just nu till Livsstilscoach och hoppas på att mer och mer kunna ge goda råd om hur man hittar balansen mellan rörelse och vila och att få till det med kosten så vi håller oss friska och sunda länge!

Mera om detta lite längre fram.


Ny tjänst: Kroppsanalys / TANITA-vägning

Nu kan du få veta hur det ligger till med balansen i kroppen. Som ett första steg i min livstilscoachande kan jag nu erbjuda en genomgång av DIN kropps balans.

Det som visas på en vanlig våg är den totala vikten av allt vi består av men nu kan vi ta reda på hur mycket vätska, muskler och fettmassa din kropp består av. Den här analysen kan hjälpa dej att se om du ligger bra till fysiskt eller om det är dags att göra någon förändring.

Redan nu kan du boka en tid för kroppsanalys

Förutom dina nuvarande värden får du även information om rekommenderad och önskvärd fettprocent och vikt. Mätvärdena ger dig en snabb och tydlig överblick över din fysiska status just nu.

Detta är en bra morot om man tänker sej att ta tag i kost och motion efter helgerna. Kolla statusen nu och sen igen efter några månader vetja!

Detta är en kort träff där vi får fram aktuell status. Vi går igenom ditt resultat och om du vill kan vi sätta upp lite mål för att eventuellt komma i bättre form.

För att få en personlig anpassad plan med kost och träning behöver vi kanske ses eller höras mera men här får vi fram aktuell status och hur du ligger till. 

 Med en Tanita-våg mäts

  • Vikt
  • BMI (Body Mass Index)
  • Förhållandet mellan längd och vikt
  • Kroppsfett/hur mycket av det skadliga bukfettet
  • Vatten

  • Muskelmassa
  • Din fysiska gradering
  • Benmassa
  • BMR (Basal Metabolic Rate) Din grundförbränning
  • Din metaboliska ålder 

20%  rabatt på kroppskanning
t.o.m. 31/1-2021

Boka tiden senast 31 januari så får du 20% rabatt.  
NU endast 200:- 
(ord pris 250:-) Jag har lagt upp bokningsbara tider finns fram till midsommar så kom när det passar! 


Börja det nya året med bra vanor!

500 gram om dagen gör skillnad

Ett minimum av vad man kan göra för att leva lite sundare är att addera mera frukt och grönt i sin kost.

Under julen är det mycket smaskigheter vi stoppar i oss och vi får absolut i oss kalorier och annat så vi står oss men det behöver liksom blandas upp lite. Genom att äta 500 gram frukt och grönt får vi i oss massor med nyttiga vitaminer, mineraler, antioxidanter och bra kostfiber. 

Mitt bästa tips är att köpa hem mycket olika grönsaker och satsa på de som är hållbara som en bas. Dit hör olika kålsorter -spetskål är supergott tycker jag, rotsaker som morötter och min favorit rotselleri. Sen kan man plusa på med olika färger på paprika, tomater mm.

Välj de frukter och grönsaker som finast ut på affären nu och framförallt -ät upp det du köpt hem! De gör bara nytta om de hamnar i magen.

Kom igång med träningen hemma - start 11 januari

För ganska precis ett år sedan kom jag i kontakt med ett gäng som kör så himla bra träning för hela kroppen.

Själva träningsformen är enkel utan redskap och du anpassar hela tiden efter din egen förmåga och ambition. För mej har det här gjort stor skillnad och jag har byggt muskler och tappat fett men framförallt har jag haft så roligt! 

Eftersom vi fortfarande måste hålla avstånd kommer de första 4 veckornas träning 2021 att hållas online och därför bjuder jag in alla som vill att vara med -Oavsett var du bor alltså!

Jag har kollat med min supercoach Ida och det som gäller nu är att passen körs på fasta tider och 4 ggr i veckan. Du kan vara med alla pass eller enstaka pass.  

Passen körs via Zoom och v
i tränar
Måndagar kl 19:00-20:00
Tisdagar kl. 18:00-19:00
Onsdagar kl 19:00-20:00
Torsdagar kl. 18:00-19:00

Priset för detta är endast 149:- och det är ju typ vad man får betala för 1 pizza och en påse smågodis det!

Smått och Gott!

Har du testat Lakritsdadlar?

Har du köpt hem dadlar till Jul och har dem kvar kan jag tipsa om denna smaksensation. Så himla enkelt och så supergott, lite nyttigare godis. 

Lägg dadlarna i en burk. Strö över lakritspulver. På med lock och skaka så lakritspulvret fastnar på dadlarna. KLART! 


Anniqas Frömüsli

Och när vi ändå är igång och bjussar på recept så tar vi väl min smaskiga frömüsli eller granola som det heter nu för tiden.
Massor med goda frön och nyttigheter. Passar fint på lite yoghurt eller Bollnäsfil!

Här hittar du receptet!


Välkommen tillbaka kära sol!

Jag älskar ljuset och solen!
När jag och min sambo köpt vårt hus var det sommar och sol. Det vi inte hade en aning om var att solen inte orkar upp över träden bakom oss under perioden november-mars. Nu har jag nedräning och håller koll på solens uppetider via www.soltimmar.se 


Boka en massagetid och ha något att se fram emot!

Boka en massagetid längre fram om du tycker det känns läskigt att komma hit precis just nu! Eller ge bort ett presentkort vetja!

Jag öppet för behandlingar för mina friska kunder så länge jag själv är frisk och kry. Jag tar glatt emot friska kunder och jag spritar och tvättar som aldrig förr.

Jag har lagt upp boknigsbara tider fram till midsommar!

Om du inte vill komma hit nu vill jag bara säga att det kommer ljusare tider då du säkert tycker det skulle kännas najs med en behandling. Då de "bästa" tiderna blir bokad snabbt i vanliga fall kan man ju välja och vraka rätt bra nu om man är ute i god tid.

Varför inte boka in en tid nu, fast längre fram. Det är trevligt att ha nåt att se fram emot och det är såklart helt ok att boka om tiden eller avboka.

Självklart får man avboka/omboka tiden oavsett anledning. Klart som korvspad att jag uppskattar om du gör det nån dag innan men jag är flexiblare än någonsin nu och godtar avbokningar så nära som nån timme innan det är dags att hoppa upp på bänken utan att kräva betalt under rådande omständigheter.

Här har vi länk till mina behandlingar och tidbokning! 

Varmt välkomna!


Presentkort på mina behandlingar

Presentkort på massage är en uppskattad gåva. Mina presentkort har en giltighet på 1 år vilket gör att du kan känna dej lugn. Det är ingen panik att lösa in det, ta det när det passar helt enkelt.
Här hittar du presentkorten!


Aromamassage - Koppingmassage - Hotstonemassage

Boka tid!

Varmt välkommen att boka en tid för massage!

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är ansluten till Wellnet, ActiWay, Benify, ePassi och Bokadirekt.

Läs mer och boka här! Tfn/sms: 070-346 28 17


Kursversamhet!

Länge länge har jag snackat om att börja hålla kurser och nu börjar jag känna mej redo. Jag klurar på kurser i att tillverka naturlig hudvård, massage för hemmabruk och aromaterapi i hemmet. 

Anmäl ditt intresse redan nu så kontaktar jag dej när jag har nåt på gång!


Hemkokat - Sverige
Anniqa Löfgren, dipl. aromaterapeut.
Trumslagaregatan 27, Söderhamn
Tfn. 070-346 28 17
E-post: anniqa@hemkokat.nu

Besök hemkokat - sverige på hemkokat.nu eller följ med i mina sociala kanaler.
Youtubekanalen har jag tillsammans med min syrra!

facebookhomepageinstagramyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.