Torsås företagscentrum

Torsås företagscentrum

Välkommen till 2021

hälsar vi alla medlemmar i Torsås Företagscentrum

Nu är ett nytt år på gång för oss företagare och vi på Torsås Företagscentrum vill förstås som alla tidigare år göra vårt bästa för att vara en bra lokal medlemsförening och vara vid er sida på de sätt som ni medlemmar önskar.

Året som gått har inte varit som vanliga år utan inneburit en enorm utmaning för hela samhället och även för oss företagare. Det har slagit olika hårt i olika branscher men vi har alla känt av det på olika sätt. 

Försäljningsrekord
Som medlemsförening har vi inte haft möjlighet att köra våra populära företagsluncher för nätverkande och kunskapsutbyte. Vi har däremot fokuserat på att göra ännu större skillnad för företagandet i kommunen genom att satsa vidare och utveckla våra lokala presentkort. I år är det nytt rekord, det har sålts presentkort för över 1.000.000 kr för inlösen i vår lokala handel och service. Helt fantastiskt!

Nu är det dags för 2021
Fokus under året kommer vara att återetablera nätverkande och utbyte mellan oss företag, kompetenshöjande insatser samt satsa vidare på presentkorten för fortsatt stöttande av lokal handel & service.

Vi kommer snart att presentera ett nytt initiativ för att hålla kontakten mellan våra företag och vi hoppas även att företagsluncherna ska kunna återupptas under andra halvan av året.

Vi hoppas också förstås på att året ska utvecklas så att vi kan ha en företagsfest igen då vi kan ses på riktigt samt dela ut förtjänstfulla uppskattningar till våra fina företagare.

Kostnadsfria livesända Promotionluncher
Samarbetet med Kalmarsund Promotion ger er medlemmar rätt att helt kostnadsfritt delta vid deras uppskattade luncher. Passa på att utnyttja detta! Vidare har vi i samarbete med Kalmar Science Park planer på att köra en utbildning avseende E- handel och digital försäljning.

Låt oss hjälpas åt att utveckla föregagandet
Till slut vill vi återigen betona att vi är en medlemsförening med allt vad det innebär, om ni har tankar, förslag, initiativ m.m. kontakta någon i styrelsen ovan så lovar vi att ta med det in som input i arbetet med att göra 2021 till ett bra år för oss företag i Torsås kommun.

Vi ska alla vara stolta över att vi har ett fantastisk företagande i Torsås så låt oss hjälpas åt att ta hand om att utveckla det vidare tillsammans.


Varma hälsningar  
Styrelsen Torsås Företagscentrum

Carina Jonsson Ådholmens Golv, Ingela Övgård, Övraby Lantbruk, Nils-Olof Svensson, TMDI, Kent Johansson Handelsbanken, Jonny Engström OK/Q8, Kenneth Lundin, Bergkvara Invest.

Torsås företagscentrum, Bergkvaravägen 15, 385 30 Torsås, 073-0332498, info@torsasforetagscentrum.se
Tillsammans med våra partner utvecklar vi Kalmarsundsregionen.
Sent with Get a Newsletter