Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Armeka AB
Skyddar er verksamhet från problem med statisk elektricitet!

Hej alla ESD-intresserade!

Ett märkligt år börjar närma sig sitt slut. Det har gjort att vi och många andra företag har fått anpassa oss. Vi kan konstatera att trots besvärligheterna har vi haft en anpassad, konstruktiv och positiv utveckling.

  • Inom utbildning har vi tagit krafttag. Dels genom inspelad repetitionsutbildning som finns tillgänglig via en utbildningsportal kallad Thinkific men även streamad utbildning med hjälp av Teams, Zoom och Skype.
  • Utöver det har vi hållit mer kvalificerade utbildningar som ESD-Koordinatorkurs nivå 2 – fördjupningskurs samt SQA-utbildning (audit).
  • Nya tag inom Ex-segmentet har tagits. Både konsulttjänster och utbildningar. Det kommer bli mer av den typen för vår del under kommande året.
  • Leveranser av skyddsprodukter har vi trots en del praktiska problem (vissa leverantörer har tvingats prioritera leveranser till vården) kunnat leverera näst intill alltid till våra kunder.

Armeka har nu siktet inställt på att fortsätta förbättra och utveckla verksamheten även om pandemi-situationen kvarstår under obestämd tid framåt.

Vi blir inte mer utförliga i detta nyhetsbrev än att vi tackar för året som gått och också meddelar datum för nästa års utbildningstillfällen under vinter-våren. Se länkarna nedan.

God Jul och Gott Nytt År önskar Armeka-teamet!


ESD-Koordinatorutbildning

09:00 - 16:30
Lunch och kaffe ingår
Stockholm Onsdag 3/3 
Göteborg Onsdag 5/5
 

ESD-Grundutbildning

ESD-Repetitionsutbildning

ESD-Fördjupningsutbildning

ESD Audit-utbildning

09:00 - 16:30
Lunch och kaffe ingår

Nyköping Tisdag 30/3 2021


homepage

Box 10076, 121 27 Stockholm-Globen
Telefonväxel: 08-645 10 75
www.armeka.se - info@armeka.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.