Vid den här tiden på året brukar det vara dags för den uppskattade julavslutningen och generationsdubbeln. Denna termin har speglats av inställda träningar, uteblivna tävlingar och alldeles för få timmar tillsammans på badmintonplanen.

 

Det svänger snabbt! I början av denna vecka satt vi och planerade för möjligheten att kunna anpassa och komma igång med träningen på nytt i vecka 1. Idag kom det nya restriktioner att ingen träning kan eller får bedrivas t.om den 24:e janauri 2021. 

 

Då vi inte har kunnat genomföra någon träning sedan november och osäkerheten kring när vi kan starta igång vårterminen, har vi beslutat att vi kommer att se över terminsavgifterna för kommande termin. Hur mycket vi kommer att korrigera, sänka avgifterna beror lite på när vi kan komma igång med träningarna igen. 

  

Fram till dess så vill vi önska er alla en riktigt

God Jul och Gott Nytt År

Var rädda om Er och Era familjer så ses vi snart igen!


Christianstadbadmintonklubb är en av de föreningar som fått bidrag av Sparbanksstiftelsen1826. Klubben har fått ett bidrag om 30 000 kr, genom bidraget vill Sparbanksstiftelsen stödja föreningar i en prövande tid och lyfta förutsättningarna för en inspirerande fritid för unga på sikt. Föreningsstödet är en kraftsamling för ett starkt föreningsliv genom coronakrisen.


Har du kommit på den perfekta hemmaövningen?

Lägg upp din övning på Instagram och tagga christianstadbadmintonklubb så kan du utmana dina kompisar eller kanske din tränare?  


TACK TILL VÅRA SPONSORER

  - Wikan Personal -C4 Energi – ABK - Sparbanken Skåne – Åhus Beach – Intersport – Länsförsäkringar –Metropol – First Hotel Christian IV – Paroc - Kagans Buss – Olearys – Bygg & Vent Syd AB –Vi Syns i Åhus – Nyskördade morötter – Sparbanksstiftelsen1826 – Glentons - 

Kristianstad Kommun - 


facebookinstagramhomepage

Följ oss i sociala medier