Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 29 2020


Hej på er alla

Mer och mer i vår värld blir digitalt, vi har möten, utbildningar, studier och jobb via digitala plattformar.

Så även hos oss och vi har nu lagt in en digital Ledar- och Tränarutbildning i januari. Vi vet att många av er missade under hösten pga sjukdom och vi vill nu ge er en chans att gå utbildningen i januari. vi tar även emot nya anmälningar då vi vet att situationerna förändrats under hösten och vi ser att behovet av att utbilda fler ledare finns hos er, våra föreningar.

Vi har också med en uppmaning i dagens Cheerinfo. En inställning i IdrottOnline som skulle underlätta om ni alla gjorde för att vi som förbund skall kunna få tillgång till korrekta uppgifter till de som är verksamma i er förening. Som ni märker är det ibland snabb information som behöver skickas ut, inbjudningar till Nätverksträffar och då underrättare det om vi kommer åt era kontaktuppgifter och kan kontakta rätt person direkt med information eller en inbjudan. Men detta är bara en uppmaning från vårt håll som vi hoppas att ni vill ändra.

Vi vill även presentera Martin som nu är projektanställd för att jobba med RF-SISU distrikten och de lokala medel som finns där för vår sport.

Vi påminner om att vi stänger mejl och telefon den 11 december. 

Jag hoppas ni hade en fin 2:a advent.

Kia
Er Föreningskonsulent


Hälsningar från Generalsekreteraren

Förra veckan hade vi haft fullt upp på kvällarna. Vi har haft mötesplatser för ordföranden, för de som är engagerade i Vuxen-cheer, för landslagsverksamheten, samt med ett gäng tränare angående motivation under de förhållanden som råder.

Jag har känt mig väldigt inspirerad av dessa möten i veckan. Det finns så mycket kloka tankar, så mycket driv och engagemang.

För att kanalisera den kreativitet och innovation som finns inom vår arbete, och göra att göra mesta möjliga av hur vi är vana att samarbeta, har vi initierat ett projekt för nya grepp och inspirerande initiativ. Vi har tillsatt projektledare som kommer att samla arbetsgrupper för att skapa Cheer-magic. De är kända namn för många, men de kommer ändå att presenteras för er, så att det blir enkelt att rikta sig till dem. Du är varmt välkommen att höra dig direkt till dem om du är intresserad av att bidra, eller om du har en grym idé som vi borde ta tillvara på.

Katarina


Digital Ledar- och Tränarutbildning 30-31 januari 2021

Vi erbjuder nu en Ledarutbildning och en Tränarutbildning digitalt den 30-31 januari 2021.

Anmälan för dessa två utbildningar öppnar måndag den 7 december 2020 kl 12.00

Missade ni någon utbildning i höstas pga sjukdom? Då har ni en möjlighet att ta igen denna utbildning och gå den vid detta tillfälle.

Mejla uk@cheerleading.se med info om vilken utbildning ni skulle gått, datum och stad. 


Vill skicka en liten uppmaning så här en fredagseftermiddag.
Som ni kanske märkt så har vi bjudit in till lika olika Nätverksträffar på sista tiden.

Vi kommer bjuda in till fler framöver och för att rätt person inom er organisation skall få rätt inbjudan kan ni gå in och göra en inställning i IdrottOnline vilket ger oss möjlighet att söka upp uppgifterna på tex er Kassör och skicka inbjudningar och information till rätt person.


I IdrottOnline gå ni in under Administration och sen Inställningar. Där inne väljer ni sen att organisationen Cheerleading under " Tillåt organisationer att se och uppdatera personuppgifter" får lova att "Endast läsa"


Får vi presentera

Jag heter Martin Olsson och är 24 år och arbetar just nu som projektanställd på SCF. Jag bor i Köping men kommer ursprungligen ifrån Tranås, Småland. 

 

Jag är nyligen utbildad idrottskonsulent på Bosön Idrottsfolkhögskola. Jag är sedan tidigare utbildad friskvårdspedagog.

 

Min aktiva idrottsbakgrund har mest involverat fotboll och terränglöpning men mitt idrottsintresse är betydligt bredare då jag ser mig själv som en riktig idrottsnörd och nu har det blivit ännu bredare då Cheerleading är ganska ny idrott för mig och det ska bli intressant att lära sig mer om den.


Kansliet håller stängt

Vi påminner om förra veckans inlägg kring att vi stänger under några veckor kring jul och nyår.

Kansliet kommer hålla stängt från och med den 14 december 2020 till den 10 januari 2021.

Sista dagen att nå oss på telefon blir alltså den 11 december och första dagen att nå oss igen blir den 11 januari.

Vid akuta ärenden mejlar ni oss på scf@cheerleading.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.