Månadsbrev med intervjuer och senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Årets julklappserbjudande!

Vill du ge bort en uppskattad och inspirerande julklapp till någon du tycker om? Köp någon av vår VDs böcker: "Lurad? - Släpp myten om att det är din personlighet som skapar framgång" och "Omänskligt mänsklig - När empatin står i vägen för framgångsrikt ledarskap".


Nu kan du köpa båda böckerna till ett paketpris för 395kr. Lägg din beställning genom att mejla till info@performancepotential.se

 

Du kan även köpa böckerna var för sig i bokhandeln:

Lurad? >>

Omänskligt mänsklig >>


”Fundera inte så mycket, utan gör det du tycker verkar sunt. Som ung trodde jag att mycket behövde vara på ett visst sätt, nu är jag inte alls lika formell"Annika Jerveland är VD på RFSU AB med ett förflutet inom bl a Ahlgrens, Fazer Konfektyr och Coca-Cola och Coop.

Läs mer


”Som ledare vill jag åstadkomma en gemensam resa som leder mot målet och att vi 'vinner matchen' samtidigt som vi har kul på vägen"Anders Jangborg är VD på Watercircles med en lång erfarenhet inom finansbranschen och kapitalförsäkring inom försäljning.

Läs mer


I januari Månadsbrev intervjuar vi 
Annika Mårtensson, VD på Homeroom.se (Ellos Group) och Antonio Marsico, Nordenchef för Avanade.


PotentialPodden™

Följ gärna PotentialPodden™ där vi under avspända former, intervjuar intressanta företagsledare om ledarskap. LYSSNA HÄR>> på de första fjorton avsnitten.


Sedan vårt senaste månadsbrev har vi publicerat tre nya avsnitt med Ulrica Hedman, VD Länsförsäkringar Uppsala, Peter Erikson, VD Storesupport och Louise Sander, VD Handelsbanken Liv.

Vi börjar det nya året med att intervjua Britt-Marie Ekström, VD för Maries Puts & Städ. Se till att hålla utkik i våra sociala medier.


Månadens tankeväckare: Årets julklapp?

Illustratör Åsa Holmqvist

Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt GOD JUL!


KONTAKTA OSS

08 - 411 26 00 

info@performancepotential.se

Följ oss på sociala medier:

facebooktwitterlinkedin

OM PERFORMANCEPOTENTIAL

Vi levererar Potential Management för den professionella världen. Via vår Preferensanalys™, matchar vi VerksamhetensDNA™ med individers ArbetsrelateratDNA™ för att skapa tydliga förutsättningar för hur en organisation och person kan bli mer framgångsrika och produktiva tillsammans. 

Vårt verktyg ökar kundnytta, prestation och produktivitet, och används i kretsloppet för Affären, Medarbetarna och Kompetenspusslet. Vi säkerställer att din organisation skapar förutsättningar för rätt aktiviteter och nyttjar sin potential till fullo.

 

 

TACK FÖR ATT DU PRENUMERERAR PÅ VÅRT MÅNADSBREV!

Om du skulle vilja avregistrera dig från vårt Månadsbrev gör du det här.

Om du av någon anledning inte vill att vi längre ska ha möjlighet att inneha de kontaktuppgifter du gett oss och därmed tar bort email, telefonnummer etc. ur våra system helt, vänligen skicka ett mail till info@performancepotential.se.