Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Fjärrstyrning och fjärrövervakning

Fastighetsautomation

Vi levererar tillsammans med samarbetspartners förkonfigurerade tillförlitliga routrar med hög säkerhet mot intrång. Vi har även ett brett utbud av uppkopplade givare för övervakning och styrning av smarta fastigheter.


Uppkopplade sensorer från Comet

Comet har ett stort utbud av uppkopplade sensorer för fjärrmätning oavsett om du väljer nätanslutning, GSM eller SIGFOX. 

Nu kan vi även erbjuda förbetalda SIM-kort med 500Mb data för att få en så enkel och snabb installation som möjligt. 500Mb räcker till att sända data till molntjänsten CometCloud var tionde minut i 5 år. Kortet kan användas upp till 10 år.


Gaslarm för garage

I utrymmen där fordon med förbränningsmotorer används är det viktigt att ha koll på både CO (koloxid/kolmonoxid) och NO2 (kvävedioxid). Gaserna beter sig lite olika när det blandas med luft och mätningen bör därför ske på olika höjd i utrymmet.

Evikon har tagit fram ett mycket prisvärt gaslarm för garage. I dialog med våra kunder och tillverkaren Evikon har det successivt utvecklats för att fungera på bästa sätt i parkeringsgarage, fordonshallar och på serviceverkstäder.


Grindstyrning med WiFi eller 4G

Med våra grindstyrningar är det lätt att fjärrstyra grindar, portar och bommar. För mindre företag och privata anläggningar finns en variant som kan hantera upp till 20 användare.

Till båtklubben, idrottsföreningen, för större företag och anläggningar passar den med upp till 1000 användare bättre. Har du redan WiFi-teckning på den aktuella platsen väljer du en WiFi enhet, annars en som kommunicerar över 4G.

Vi kan nu erbjuda ett förbetalt kontantkort som är aktiverat i 5 år. Då slipper du fylla på med pengar varje år för att hålla liv i abonnemanget.


Hur väljer jag router?

Att välja rätt router har blivit allt viktigare. Högre krav ställs på stabila, snabba uppkopplingar samtidigt som krav på säkerhet mot intrång ökar. 

Priserna varierar från någon tusenlapp till över tio tusen, men vad är det egentligen för skillnad?


www.cometsystem.se/

Hur väljer jag antenn?

För att din mobilrouter ska fungera optimalt krävs det antenn. Antennerna är anpassade till olika frekvensband och finns bl.a. som rundstrålande, riktantenner, panelantenner, fordonsantenner. Låter det krångligt? Lugn vi reder ut det.


Det ska vara lätt att mäta rätt!

Vårt motto är att det ska vara lätt att övervaka och styra på distans. Vi har sensorer, kommunikationen och färdiga molntjänster för att underlätta fjärrövervakning.

Du installerar exempelvis lätt våra websensorer och kan surfa direkt till dem eller samla in mätdata från många enheter.

Oavsett om du vill övervaka luftkvaliteten i ett garage, mäta flöden i avloppsystem eller kunna återstarta dina digitala informationsskyltar har vi lösningar. Slå oss gärna en signal och berätta om dina behov! 


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.