Nyheter och information från Logiq Finfo. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Supporten – med fokus på syftet

I veckans Finfo&Friends träffar vi Finfos kundsupport för att prata närmare om en av företagets tjänster: Finfo Artikel.

Det är supporten som har den löpande kontakten med kunderna och som har bäst koll på vad arbetet med artikelfilerna innebär. Här delar Maria Håkansson, Isabelle Francén och Caroline Arbenius med sig om vad just den delen av deras uppdrag går ut på, och vad som är viktigt när man jobbar utifrån en standard.

Finfo&Friends är en plattform där vi bett några av våra kunder, partners och medarbetare dela med sig av kunskaper och erfarenheter från sitt arbete med artikelinformation i Finfo, för att vi tillsammans ska veta mer, bli inspirerade och lära av varandra. Under hösten kommer vi löpande att presentera dessa av våra vänner. 


Avvikande öppettider hos supporten

Julen närmar sig och vi har en del helgdagar framför oss. Supporten har öppet alla helgfria vardagar med reservation för nedkortade öppettider dag före helgdag.  

23 december- 08.00-12.00

24 december- stängt

25 december- stängt

30 december- 08.00-12.00

 31 december- stängt

1 januari- stängt

5 januari- 08.00-12.00

6 januari- stängt 

Kundsupport Kontakt

Ring oss på telefon +46 (0)8-402 41 30, eller skicka ett mail till info@finfo.se

Ordinarie öppettider

Måndag-fredag: 08.00-16.00

Dag före röd dag: 08.00- 12.00


Kommande webbutbildningar

Media Central
Grundutbildning

2 December

14 Januari

17 februari

Artikelinformation på rätt sätt

9 December

20 Januari

10 Februari

ETIM Grundutbildning

1 Februari

16 Mars

27 April

Boka en Finfoexpert

Har du och dina kollegor specifika frågor och behov av att dyka ner djupare i era frågeställningar kan ni boka en Finfoexpert som hjälper er. Ni berättar för oss vilka utmaningar ni har och vad ni vill lära er mer om. Vi ser till att ni får träffa rätt person som hjälper er att räta ut era frågetecken och ger tips och råd utifrån era behov. 


Nya avtalsleverantörer (ej klara) 

SCA Energy AB
Hultafors Group AB/ Emma Footwear


Vilka är och vad gör Logiq?

Finfo, som är ett varumärke under Logiq Sweden AB kom i företagets ägo år 2009. Logiq och Finfo går hand i hand i sina kärnuppgifter som är att leverera lösningar för affärskritisk data. Men vad är det egentligen Logiq gör? Missa aldrig något viktigt!

Har du kollegor som är intresserade av att ta del av Finfos nyheter och information? Det går att anmäla sig direkt på vår hemsida. Här finns även tidigare nyhetsbrev att läsa. 


facebooklinkedinyoutube

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.