Nordisk interiörtvätt uppdaterar dig med detta utskick. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

-Hej!

Sommaren har passerat och hösten är här.
Vi hoppas att du mår bra och livet går framåt trots utmaningarna i vardagen.

Detta är ett nytt utskick från Nordisk interiörtvätt för att hålla dig informerad och förhoppningsvis ge dig inspiration till att hjälpa dina kunder och kollegor.

Läs nedan om textilvård i coronatider, uppdateringar som gör det lättare att visa din kund vem du samarbetar med och annat som kan göra dig klokare.

 

Tack!
Johan Danielsson
Nordisk Interiörtvätt

Nytt ramavtal för återbruk av möbler inom kontor och offentliga miljöer !

Göteborgs stad startar upp ramavtal för återbruk av möbler. Nordisk Interiörtvätt är leverantör inom område C som innebär möbelrenovering. Vi kommer helt enkelt vara behjälpliga med:

  • tvätt av möbler på plats hos kund
  • tvätt av mattor på plats hos kund
  • tapetsering av möbler

Tapetsering

Vi har utvecklat vårt utbud och lägger till tapetsering i våra tjänster. Ganska naturligt då vi ofta är just de som stöter på möbler som har slitna tyger eller kanske har en gammal design som inte är tilltalande. Vi kan även sy och tillverka tex nya platsbyggda soffor eller liknande.

Vill man återbruka möbler så kan du alltså nu kontakta oss för att lösa både tvätt och tapetsering.


Youtube

Att video är något som kan vara till stor hjälp att förstå saker och ting är känt. Vi har startat upp en youtube kanal för att visa vad vi gör och även ge tips och tricks.

 

Ta en kik och följ oss gärna:

Kolla youtube här...


Uppdatering av JAMES

Vi använder alla produkter ifrån JAMES.
Detta varumärke är från Holland och har en lång historia och mycket kunskap om rengöring och underhåll av inredningstextiler. Hög kvalitet på produkterna och mycket användarvänliga. Bra guider och paket av medel som man behöver gör att man kommer snabbt igång med att på RÄTT sätt lösa de problemen som kan uppstå med fläckar och rengöring.

De har nu satsat på en uppdatering av deras grafiska profil som syns på alla produkter. WE LIKE...

VI är generalagent för JAMES i Sverige och söker hela tiden återförsäljare för dessa produkter, hojta till om du är intresserad av att hjälpa din kunder med dessa grymma produkter.


Textilskydd som håller ÖKO-TEX 100 standard

Mer impregneringsuppdrag!

Det finns många fördelar med impregnering trots att man måste tvätta regelbundet, en av de sakerna är att fläckarna inte fastnar och du kan lättare torka av om du tappat något på möbeln eller mattan...

Vår eco vänliga impregnering ökar i popularitet. Fler uppdrag kommer in och vi har på sista tiden besökt bland annat SWEDBANK, SEB och FRIDASKOLAN vilket vi är tacksamma för. Tack för uppdragen!Nordisk Interiörtvätt erbjuder tjänster för skötsel och underhåll av textil inredning. Vi tvättar och impregnerar textilinredning på plats hos kunden för att minska påverkan på verksamheten. Vi är ett verktyg för att du ska kunna hantera och agera hållbart när du tänker ny eller begagnad inredning.

Välkommen!

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooklinkedininstagramhomepage

Info@nordiskinteriortvatt.se - 0702-660456


Du får detta utskick eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Om du inte vill ha tips, nyheter och uppdateringar från oss så kan du avregistrera genom att klicka här.