Stor tack till alla Er som deltog i terminens första Klubbtävling. Med mängder av roliga och jämna matcher och vi ser fram emot att skapa fler Klubbtävlingar under säsongen.


R A V E L L I

Vi hoppas nu att alla kommit igång med försljningen av Ravelli. Om inte är det högtid, alla säljare registrerar sig på denna länk

Försäljningen pågår till och med den 1:e november. 

Har du frågor kring försäljningen eller hur du ska registrera dig, kontakta

Martin på 0708-47 75 35


M E D L E M S F Ö R M Å N

Vi kommer inom kort att börja dela ut vattenflaskor och strumpor som kommer vara det som ingår i årets medlemskap. Tänk på att fakturan för medlem/terminsavgiften ska vara betald, för att erhålla vattenflaska/strumpor. 


K L U B B K L Ä D E R

Om det är någon som vill beställa klubbkläder görs det via Intersport. Det finns möjlighet att prova ut kläderna i butiken på Härlöv, men vi ser gärna att beställningen görs i deras webbshop då det ger kick-back till föreningen. Tänk på att vara inloggad när du lägger din beställning för att erhålla medlemspriser. 


I N S T A G R A M

Du har väl inte missat att Christianstad Badmintonklubb har ett instagram konto, Christianstad Badmintonklubb? Här visar vi upp härliga bilder från träning och tävling. Har du en rolig bild från just en träning eller tävling tagga oss gärna med #christianstadbadmintonklubb


S E R I E S P E L

På lördag spelar vårt serielag återigen seriesammandrag på hemmaplan. Sist laget var i Tranås åkte vi hem med en förlust och en vinst. Då det fortfarande är 50 personer som gäller i hallen innebär det att vi får heja och stötta hemifrån. 


TACK TILL VÅRA SPONSORER 

 - Wikan Personal -C4 Energi – ABK - Sparbanken Skåne – Åhus Beach – Intersport – Länsförsäkringar –

Metropol – First Hotel Christian IV – Paroc - Kagans Buss – Olearys – Bygg & Vent Syd AB –

Vi Syns i Åhus – Nyskördade morötter – Sparbanksstiftelsen1826 – Glentons – Kristianstad Kommun -

 


facebookinstagramhomepage

Följ oss i sociala medier