Nyheter och information från Logiq Finfo. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Finfo&Friends är en plattform där vi bett några av våra kunder, partners och medarbetare dela med sig av kunskaper och erfarenheter från sitt arbete med artikelinformation i Finfo, för att vi tillsammans ska veta mer, bli inspirerade och lära av varandra. Under hösten kommer vi löpande att presentera dessa av våra vänner. 

Incheck hos Bo Andrén

I veckans Finfo&Friends träffar vi försäljnings- och marknadschef Lennart Ideskär och marknadsassistent  Anita Möller på byggskiveleverantören Bo Andrén AB (BOA). De berättar om nyttan med att använda Finfo som kanal för att skicka produktinformation till sina kunder i bygghandeln.

Fokuspunkt Vilma

Finfo&Friends möter Monica Björk, vd för Byggmaterialhandlarna. Hon ger oss en snabbkurs i Vilma, den branschstandard artikelinformationen i Finfo baseras på, berättar vad resten av byggsektorn kan lära av Vilmasamarbetet, samt vad som är aktuellt i Vilma under hösten.


Vilka är och vad gör Logiq?

Finfo, som är ett varumärke under Logiq Sweden AB kom i företagets ägo år 2009. Logiq och Finfo går hand i hand i sina kärnuppgifter som är att leverera lösningar för affärskritisk data. Men vad är det egentligen Logiq gör? 


MediaCentral som ditt eget PIM-system

Med MediaCentral PIM får du ditt eget PIM-system inuti Finfos lösning och det är då inte nödvändigt att skaffa ett separat PIM-system. 

Tjänsten ger dig möjlighet att hantera hela din produktportfölj oavsett om den är registrerad i Finfos databas eller inte, och oavsett om den säljs till kunder inom byggmaterialhandeln eller i andra branscher. Du får även möjlighet att skapa specifika exporter till kunder utanför byggmaterialhandeln.


Kommande webbutbildningar

Media Central
Grundutbildning

17 November

2 December

Artikelinformation på rätt sätt

9 December

ETIM Grundutbildning

3 November

Boka en Finfoexpert

Har du och dina kollegor specifika frågor och behov av att dyka ner djupare i era frågeställningar kan ni boka en Finfoexpert som hjälper er. Ni berättar för oss vilka utmaningar ni har och vad ni vill lära er mer om. Vi ser till att ni får träffa rätt person som hjälper er att räta ut era frågetecken och ger tips och råd utifrån era behov. 


Certifierade leverantörer (klara) 

Sunwind Gylling AB

 

Nya avtalsleverantörer
(ej klara) 

Perssons Träteknik ABLogiqs åtgärder för att minimera coronaviruset

Logiq tar oron för coronasmittan på stort allvar och gör allt det vi som företag kan för att skydda våra kunder, samarbetspartners och medarbetare. Vi följer noga händelseförloppet och följer myndigheternas rekommendationer.


Missa aldrig något viktigt!

Har du kollegor som är intresserade av att ta del av Finfos nyheter och information? Det går att anmäla sig direkt på vår hemsida. Här finns även tidigare nyhetsbrev att läsa. 


facebooklinkedinyoutube

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.