Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Följ sprint-SM direkt i SVT!

Till helgen fortsätter SM-festen i SVT med två sprinttävlingar i Örebro – individuell sprint på lördag och sprintstafett på söndag.

Efter SM i medeldistans och långdistans i Göteborg för ett par veckor sedan är det nu dags för sprint-SM i Örebro.

Drygt 500 löpare är anmälda och i startfältet kryllar det av orienterare i världsklass.

Precis som senast handlar det om två coronasäkrade tävlingar som kommenteras av Jacob Hård och Mats Troeng.

14.20 startar lördagens sändning och 13.30 är det som gäller på söndag.

Du kan följa loppen i SVT1 eller SVT Play, och tipsa gärna dina sportintresserade vänner! Via SVT Play kommer loppen även att kunna följas utomlands. 

Du hittar mer info på svenskorientering.se.

- Det var fin tittning under den första SM-helgen, trots att det var rena sommarvädret utomhus. Nu hoppas vi att ännu fler bänkar sig. Se gärna till att sprida vidare infon om sändningarna! Ju fler som tittar, desto bättre för svensk orientering, säger Susanne Söderholm, chef på Svenska Orienteringsförbundet.

Läs också:

Troeng inför sprint-SM: Rekordhård konkurrens - klicka HÄR

TV: Karro tipsar inför SM-sprinten - klicka HÄR


Resten av året för 69 kronor!

Under SM-veckorna har vi en kampanj där du under resten av året får tillgång till allt material på orienteringsmagasinet.se - plus en digital version av tidningen Skogssport - för endast 69 kronor.

Sedan ett par veckor tillbaka är nyhetssajten orienteringsmagasinet.se lanserad fullt ut.

Där hittas krönikor, reportage och träningstips och en strid ström av nyheter. Den digitala miljön ger också nya möjligheter inte minst när det gäller rörligt material. Här finns även pappersvarianten av Skogssport i digital form redan fem dagar innan den landar i brevlådorna.

Delar av materialet är öppet och gratis för alla. Andra delar är ”låst” så att du behöver en prenumeration för att kunna ta del av innehållet.

Som prenumerant på Skogssport ingår hela orienteringsmagasinet.se. Om du enbart vill prenumerera på orienteringsmagasinet digitalt kostar detta 349 kr (medan helårsprenumeration på Skogssport både i pappers- och digital form kostar 500 kr).

Under SM-månaden har vi en kampanj där du får ta del av ALLT digitalt material på orienteringsmagasinet.se resten av året för 69 kronor - skaffa din prenumeration HÄR!


facebookinstagramtwitterlinkedin

Håll dig uppdaterad - följ oss på våra sociala medier!


Folksams test av cykellampor

Mörker och bristande vägunderhåll kräver helt klart en bra cykellampa. Över hälften (56 %) av alla cykelolyckor under oktober till mars sker i skymning eller mörker och i många fall på grund av brister i vägbanan.

Folksam har därför testat elva uppladdningsbara cykellampor i olika prisklasser för att få fram vilka lampor som bäst hjälper cyklisten att både synas och se vägen. Sju av de testade lamporna är utsedda till ”Bra val”.

Du hittar hela testet här.Svenska Orienteringsförbundet. Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm
Telefon: 010-4765360. E-post: info@orientering.se. Hemsida: www.svenskorientering.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i en orienteringsförening och din/er förening är medlem i Svenska Orienteringsförbundet. Om du vill att någon mer ska få dessa nyhetsbrev hänvisa till att man kan anmäla sig här. 
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.