Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Höstlovsinspiration

Mysiga hösttips

Upplev något nytt i höst! Vi har satt samman ett antal turer med besöksmål och aktiviteter som passar bra i höst. Oavsett om du reser med hund eller barn, är intresserad av konst och design eller vill veta mer om Kinnekulles historia, finns en tur som passar just dig. 

Läs mer här!

Trots kyligare väder kan hösten vara en fantastisk tid, med färgsprakande natur och mys med tända ljus. Vi skapat en lista med tips på aktiviteter i vår destination för er som behöver lite extra inspiration i höst.

Ta del av våra tips här!


Vintergatan Hällekis

Hundvänliga resmål

Hitta julstämningen i Hällekis mellan den 7 och den 15 november. Butikerna i Falkängen och Handens Hus i Medelplana öppnar upp igen och erbjuder en första smak av julen. Ett utmärkt tillfälle att hitta den perfekta julklappen och njuta av årets första julskinesmörgås.

Klicka här för mer information!

Reser ni med hund kan det ibland vara svårt att veta vart er fyrbenta vän är välkommen. För att underlätta för er har vi skapat en lista över besöksmål i Destination Läckö-Kinnekulle som välkomnar hundar.

Läs mer här!


Lyxigt gourmetpaket

Weekendpaket

Unna er en härligt helg i höst med god mat och dryck och avkoppling på ett mysigt hotell i Lidköping. På hotellrummet möts ni av en välkomnande fruktkorg samt choklad och god dryck. På kvällen får ni njuta av en välsmakande 3-rätters middag på Feeling Lkp eller Restaurang Sjöboden. 

Läs mer om vad som ingår i paketet här!

Boka in en avkopplande weekend i Lidköping! Strosa runt i den mysiga stadskärnan full av trevliga caféer, unika butiker och handplockat sortiment. På lördagar fylls torget av en livlig torghandel. Utanför staden finns det även många fina naturupplevelser att upptäcka.

Här finns mer information!


Vandringsleder i Läckö-Kinnekulles app

Nu finns alla vandringsleder runt Lidköping och Götene samlade i vår app "Läckö-Kinnekulle". Genom att ladda ner appen får ni tillgång till så väl digitala kartor som information om de olika lederna och dess omgivning. Ett perfekt sätt att få ut det mesta av vår destination på egen hand!

För mer information om appen klicka här!


Höstlovsaktiviteter på Läckö Slott

Lokala konstnärer i konsthallen

Familjevandring på Kållandsö

Ta med barnen till Läckö Slott och naturum under höstlovet! Mellan den 27 oktober och den 6 november finns en mängd underhållande aktiviteter, allt ifrån guidade slottsturer med spännande teman, till tipspromenader och pyssel. 

Läs mer här!

Under hela oktober finns utställningen "Gjuta, väva, måla" att ta del av i Lidköpings konsthall. Tre välkända, lokala konstnärer ställer för första gången ut tillsammans. Utställningen är ett samarbete med Lidköpings konstförening.

Läs mer här!

Samla hela familjen och följ med på en upplevelse i den vackra naturen runt Otterstad kyrka på Kållandsö. Upptäck naturen med hjälp av berättelser och lekar som kommer få er att längta till nästa naturupplevelse!

Läs mer här!


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Destination Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se