Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Fyra stekheta SM-tävlingar direktsänds i SVT!

Till helgen startar SM-festen i Göteborg – i oktober fortsätter den i Örebro. Totalt direktsänder SVT drygt elva timmar orientering av absolut världsklass.

Sällan har våra SM-tävlingar känts mer angelägna – sällan har de varit mer efterlängtade.

Efter en säsong söndertrasad av coronapandemin och relaterade restriktioner är det äntligen dags för två häftiga, coronaanpassade SM-tävlingar i Göteborg med knivskarp konkurrens.

På lördag avgörs SM i medeldistans, på söndagen SM i långdistans och dramatiken direktsänds alltså i SVT.

Och ett par veckor senare, den 10-11 oktober, avgörs sprint-SM i Örebro med individuell sprint på lördagen och sprintstafett på söndagen. Även dessa tävlingar direktsänds i SVT.

SVT:s sändningar kommenteras av Jacob Hård och Mats Troeng och sändningstiderna hittar du här nedan.

 

 Kan ses även utanför Sveriges gränser

 

Du kan följa sändningarna i SVT1 eller SVT Play, och tipsa gärna dina sportintresserade vänner! Via SVT Play kommer loppen även att kunna följas utomlands.

- Det här är verkligen något att bänka sig för om du är sugen på bra sportunderhållning! Och se gärna till att sprida vidare infon om sändningarna! Ju fler som tittar, desto bättre för svensk orientering, säger Susanne Söderholm, chef på Svenska Orienteringsförbundet.

 

 

Så här sänder SVT
Lördag 19/9: SM medeldistans, 13.30-16.30
Söndag 20/9: SM långdistans, 12.30-17.00
Lördag 10 oktober: SM Sprint, 14.20-16.50
Söndag 11 oktober: SM Sprintstafett, 13.30-14.50


facebookinstagramtwitterlinkedin

Vill du vara mer uppdaterad? Följ oss på våra sociala medier!


Resten av året för 69 kronor!

Just nu har vi en kampanj där du under resten av året får tillgång till allt material på orienteringsmagasinet.se - plus en digital version av tidningen Skogssport - för endast 69 kronor.

Sajten orienteringsmagasinet.se har smyglanserats under sommaren med framför allt en digital variant av tidningen Skogssport.

Nu finns sajten "på riktigt"!

Där hittas, precis som i Skogssport, både nyheter, krönikor, reportage och träningstips. Den digitala miljön ger också nya möjligheter inte minst när det gäller rörligt material. Här kommer pappersvarianten av Skogssport att finnas i digital form redan fem dagar innan den landar i brevlådorna.

Delar av materialet kommer att vara öppet och gratis för alla. Andra delar kommer att vara ”låst” så att du behöver en prenumeration för att kunna ta del av innehållet.

Som prenumerant på Skogssport ingår prenumerationen på orienteringsmagasinet. Om du enbart vill prenumerera på orienteringsmagasinet digitalt kostar detta 349 kr (medan helårsprenumeration på Skogssport både i pappers- och digital form kostar 500 kr).

Nu under SM-månaden har vi en kampanj där du får ta del av ALLT digitalt material på orienteringsmagasinet.se för 69 kronor - skaffa din prenumeration HÄR!Svenska Orienteringsförbundet. Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm
Telefon: 010-4765360. E-post: info@orientering.se. Hemsida: www.svenskorientering.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i en orienteringsförening och din/er förening är medlem i Svenska Orienteringsförbundet. Om du vill att någon mer ska få dessa nyhetsbrev hänvisa till att man kan anmäla sig här. 
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.