Nyheter och information från Logiq Finfo. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


MediaCentral som ditt eget PIM-system

Med MediaCentral PIM får du ditt eget PIM-system inuti Finfos lösning och det är då inte nödvändigt att skaffa ett separat PIM-system. 

Tjänsten ger dig möjlighet att hantera hela din produktportfölj oavsett om den är registrerad i Finfos databas eller inte, och oavsett om den säljs till kunder inom byggmaterialhandeln eller i andra branscher. Du får även möjlighet att skapa specifika exporter till kunder utanför byggmaterialhandeln.


Digitaliseringsrådet informerar

Byggmaterialhandlarna och Digitaliseringsrådet har fattat beslut om att Vilma-release 2.6 kommer att lanseras from januari 2021.

Finfo kommer tillsammans med Byggmaterialhandlarna att under hösten bjuda in till digitala informationsmöten för att presentera den nya releasen. 

Den nya releasen kommer att innebära sju nya obligatoriska frågor som omfattar krav på information om säkerhetsdatablad, innehåll av kandidatämnen, hormonstörande ämnen, sprängämnen samt klimatdata och sista förbrukningsdag för produkter. All information om VAD produkten innehåller kommer kunna registreras i Finfo Miljö. Så som standarden är uppbyggd behöver en leverantör klara release 2.5 för att kunna nå upp till den kommande nya releasen 2.6. 

Mer information kommer att komma men ni kan redan nu läsa mer om tjänsten Finfo Miljö. 


Finfo&Friends är en plattform där vi bett några av våra kunder, partners och medarbetare dela med sig av kunskaper och erfarenheter från sitt arbete med artikelinformation i Finfo, för att vi tillsammans ska veta mer, bli inspirerade och lära av varandra. Under hösten kommer vi löpande att presentera dessa av våra vänner. 


Kommande webbutbildningar

Media Central
Grundutbildning

1 Oktober

5 November 

Artikelinformation på rätt sätt

21 Oktober

19 November

ETIM Grundutbildning

 29 September

3 November

Boka en Finfoexpert

Har du och dina kollegor specifika frågor och behov av att dyka ner djupare i era frågeställningar kan ni boka en Finfoexpert som hjälper er. Ni berättar för oss vilka utmaningar ni har och vad ni vill lära er mer om. Vi ser till att ni får träffa rätt person som hjälper er att räta ut era frågetecken och ger tips och råd utifrån era behov. 


Certifierade Vilmaleverantörer (klara)


 Macro Design AB/ Comfort

 Kingspor Se AB

 

Nya avtalsleverantörer
(ej klara) 

Recticel Insulation Oy

Rexel Sverige AB


Effektivisera fakturahanteringen med Peppol


Logiqs åtgärder för att minimera coronaviruset

Logiq tar oron för coronasmittan på stort allvar och gör allt det vi som företag kan för att skydda våra kunder, samarbetspartners och medarbetare. Vi följer noga händelseförloppet och följer myndigheternas rekommendationer.


Missa aldrig något viktigt!

Har du kollegor som är intresserade av att ta del av Finfos nyheter och information? Det går att anmäla sig direkt på vår hemsida. Här finns även tidigare nyhetsbrev att läsa. 


facebooklinkedinyoutube

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.