Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Armeka AB
Skyddar er verksamhet från problem med statisk elektricitet!

Hej alla ESD-intresserade!

Som många av er vet är vi duktiga/duktigast på att utbilda i ESD-skydd. Några kanske fortfarande ser Armeka som ett utbildningsföretag. Det är vi ju delvis men vår affärsidé är att "Armeka erbjuder marknaden ESD-skydd" och med ESD-skydd menar vi allt ifrån omfattande konsulttjänster, utbildningar för alla nivåer (avseende innehåll och anpassning till personalkategorier) till att tillhandahålla ett omfattande sortiment av skyddsprodukter. Vi levererar kort och gott ESD-skydd i den vidaste bemärkelsen. I detta nyhetsbrev vill vi fokusera på tjänsten ESD-översyn och skyddsprodukterna ESD-skor och joniseringsutrustning.

1. Vår ESD-översyn ger dig en nuvärdesrapport!
2. ESD-skyddsskor från italienska Giasco.
3. Joniseringsutrustning från Vessel.


Vår ESD-översyn ger dig en nuvärdesrapport!

Armeka har arbetat med skydd mot statisk elektricitet inom många olika områden – elektroniken är bara ett av dessa – i tjugofem år och besitter djup kunskap i ärendet. Vi vill bidra till att svensk elektronikhanterande industri knyter ihop hela säcken snabbare än vad som sker idag. Vi gör detta genom att från och med nu lyfta fram företag som vill visa att de har ett fungerande skydd mot skador skapade av ESD. Från vår sida ser vi det som ett slags certifiering men väljer än så länge att kalla det för att företaget har ett ”godkänt skydd enligt internationell teknisk standard”. Vad det betyder i detalj är vi experter på och berättar gärna hur företag och verksamheter når dit men i korthet handlar det om följande:

1. Att man har en ESD-skyddsplan där man för sig själv samt kunder och partners beskriver hur man skyddar sin produkt genom hela värdekedjan från konstruktion, via tillverkning till service och underhåll.

2. Att man har en kompetensförsörjningsplan som är anpassad för samtliga personalkategorier och beskriver nivåer, godkännandekrav samt fastställer giltighetstider för utbildningsbevis.

3. Att man har en egenkontrollplan som visar hur man genom mätningar och revisoner säkerställer och dokumenterar att egna, leverantörers samt kunders produktionslokaler och rutiner är utformade för att möta en given nivå.

Börja med att låta oss titta på din verksamhet med en ESD-översyn. Vi tar hänsyn till ditt företags mål och ambitioner samt pekar på en framkomlig väg för att nå ett godkänt ESD-skydd! Intresserad? Kontakta oss via mail eller på telefon 08-645 10 75.


ESD-skyddsskor från italienska Giasco.

När den kommer till ESD-skyddsskor har vi valt italienska Giasco som vår tillverkare. De har ett stort högkvalitativt sortiment av skor och nytt i år är deras nya världspatenterade trelagerkonstruktion - "3Hybrid". Mer information om detta och hela deras sortiment hittar du i Giascos katalog. De mest populära ESD-modellerna hittar du enklast på vår hemsida här.


Joniseringsutrustning från Vessel.

Vi har många användare av Vessels joniseringslösningar. Den genomgående erfarenheten är att de är välfungerande. Något som vi noterar vid våra regelbundna mätningar av produktionsutrustning hos många av våra avnämare. En stor del av vårt soritment av joniseringsutrustning hittar du på vår hemsida här. Tveka inte att höra av dig till info@armeka.se eller via telefon 08-645 10 75 om du har några frågor eller funderingar kring jonisering.


ESD-Koordinatorutbildning

ESD-Grundutbildning

ESD-Repetitionsutbildning

ESD-Fördjupningsutbildning

2 heldagar
Mat och boende ingår
Nyköping Onsdag & Torsdag 30/9 - 1/10

ESD Audit-utbildning

09:00 - 16:30
Lunch och kaffe ingår

Stockholm Onsdag 25/11
Göteborg Onsdag 2/12


homepage

Box 10076, 121 27 Stockholm-Globen
Telefonväxel: 08-645 10 75
www.armeka.se - info@armeka.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.