Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev V19 2020

http://www.acandia.se/

4G router för inbyggnad

Letar du efter en router för inbyggnad?

Spar pengar och plats – välj R1511P. Det är en komplett 4G-router utan kapsling som erbjuds för inbyggnad. Den är utrustad med 2 Ethernet anslutningar, WiFi, SIM RS-232/RS-485


Grindstyrning med WiFi eller 4G

Med våra grindstyrningar är det lätt att fjärrstyra grindar, portar och bommar. För mindre företag och privata anläggningar finns en variant som kan hantera upp till 20 användare.

Till båtklubben, idrottsföreningen, för större företag och anläggningar passar den med upp till 1000 användare bättre. Har du redan WiFi-teckning på den aktuella platsen väljer du en WiFi enhet, annars en som kommunicerar över 4G.

Vi kan nu erbjuda ett förbetalt kontantkort som är aktiverat i 5 år. Då slipper du fylla på med pengar varje år för att hålla liv i abonnemanget.


Har du uppdaterat din NETIO-enhet?

Tänk på att regelbundet uppdatera din NETIO-enhet. Det säkerställer både funktionaliteten och att du får tillgång till de senaste funktionerna.

I nästa uppdatering som kommer inom kort möjliggörs exempelvis att alla NETIOs enheter kan användas med schemafunktion. Du hittar senaste mjukvaran via knappen nedan.


Test av ångfällor med SONOTEC

Defekta ångfällor har en betydande inverkan på ditt ångsystems energieffektivitet och kan medföra kostsamma driftstörningar.

Sonotec har nu lanserat SteamExpert, en app till sina ultraljudsmätare som underlättar systematisk kontroll och dokumentation av ångfällor.

Läs mer om läcksökning i ångfällor här.


www.cometsystem.se/

Säkerställ köldkedjan ner till -200 grader

Vi har flera olika typer av loggrar för att säkerställa att köldkedjan för riktigt kalla transporter och lagring inte bryts.

Engångsloggrar som klara ner till -80 grader, loggrar utvecklade för läkemedelshantering ner till -200 grader med larm via molntjänster och GSM-dataloggrar som klarar temperaturer ner till -190 grader.

Hör gärna av er till oss om ni har behov av övervakning av riktigt kalla produkter.


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.