Följ oss på Instagram och FaceBook

Leksaker bra för både barnen och miljön!

Smultronbyn Träleksaker

NYHETER          REA          LEKSAKER          BABY          INREDNING/ACCESSOARER

Nyheter från Djeco

Nu har vi fått hem många fina anteckningsböcker och dagböcker från franska Djeco. Perfekt för små barn som tränar på att skriva!

 
Till produkterna!
 
 

Fler nyheter:

Leksakskök Country

Riktigt fint lekkök i lantlig stil för de små kockarna i familjen. Ugn, kokplattor, diskho, tre köksredskap, salt och peppar samt diskmedel. Öppningsbara luckor och vridbara vred med klickljud. Hyllor, klocka med vridbara visare, handtag på sidorna för enkel förflyttning. Köket finns även att köpa i ljusblått.

 
Till produkten!
 

Washitejp

Washitejp är en slags maskeringstejp som är perfekt att dekorera brev, scrapbooking, kort, paket och presenter. Namnet kommer från "wa" som betyder japanskt och "shi" som betyder papper. Den är lätt att flytta och att riva (sax behövs inte) och den går utmärkt att skriva på med en markerpenna.

 
Till produkten!
 

Vackra kort med kuvert

Fint set med dubbelvikta kort och kuvert med vackra illustrationer. Passar både som brevpapper eller gratulationskort. Förpackningen innehåller tio kort och tio kuvert i fem olika designs. Från franska Djeco's serie Lovely Paper. Finns även i andra mönster/teman.

 
Till produkten!
 

Ringspel Lasso

Roligt sällskapsspel som kan användas både inne och ute. Spelet är tillverkat i trä och de fem ringarna i flätat garn. Spelet går ut på att man ska kasta och få sina ringar runt målen och samla så många poäng som möjligt. En tygpåse att förvara spelet i medföljer.

 
Till produkten!
 

MÅNADENS VARA

Teservis Blue Polka Dot

Ett härligt blåprickigt teset till alla små fikasugna barn som dricker låtsatste! 

30 % REA

Pris: 209 SEK (ord. pris 299 SEK).

  • Tekanna och fyra koppar med fat.
  • Fyra assietter och en bricka.
  • Söt matchande förvaringsväska.
  • Tillverkat i tåligt tenn.
  • Märke: Bigjigs Toys
 
Till produkten!
 

 

Back to School

Önskas en ny väska till höstterminen? Kika in i butiken och upptäck söta barnryggsäckar och gympapåsar från Djeco, Roommate och Pellianni.

 
Till produkterna!