Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Armeka AB
Skyddar er verksamhet från problem med statisk elektricitet!

Hej alla ESD-intresserade!

Nu har de flesta kommit tillbaka efter semestern och vi Armekaner hoppas trots rådande omständigheter att ni haft en skön och laddande ledighet. Det finns väldigt mycket fint att uppleva innanför rikets gränser som många säkert har upptäckt.

Armeka har inte haft stängt och kommer heller inte att stänga eller ställa in aktiviteter men självklart tar vi hänsyn till myndigheters rekommendationer vid utbildningar eller andra tjänster.

Under sommaren har vi dessutom fått iväg både nyhetsbrev 117 och 118 trots omständigheterna. Titta gärna på dessa också då de haft relativt många nyheter av olika slag.

I detta nyhetsbrev koncentrerar vi oss främst på information kring höstens olika utbildningsalternativ i dessa speciella tider. Vi lämnar övriga tjänster och produkter till vårt nästa utskick.


Utbildningsalternativ.

Alternativ 1.

I vanlig ordning kan ni se våra öppna ESD-utbildningstillfällen längst ned i brevet. Vid dessa kurser kommer vi se till att rutiner under rådande tillfällen sköts och vi kommer ta in färre deltagare än normalt. Antalet deltagare/kurs beror på storleken av lokal för att på ett enkelt sätt kunna hålla lite större avstånd. Passa på att boka in er så fort som möjligt för att säkerställa just er plats! Tveka inte att höra av er om ni har några frågor, funderingar eller önskar boka in en deltagare. Det kan göras via mail eller ring oss på 08-645 10 75.

Alternativ 2.

Detta är det vanligaste alternativet där vi kommer och utbildar er på plats i era lokaler. Vid dessa kurstillfällen står ni för att det finns en lokal som passar antalet deltagare och att eventuella andra säkerhetsrutiner hos er följs. Här finner ni hela vårt sortiment av utbildning. Vår utbildare Patrik Woss känner sig för övrigt i toppform och har inte haft några symptom som kan kopplas till corona.

Alternativ 3.

För er företag som behöver ESD-repetitionsutbildning men som för tillfället inte får ta in besökare hos er, inte har utrymme att kunna samla en grupp människor i en lokal på ett säkert sätt eller som har flertalet medarbetare som arbetar hemifrån har vi även vår inspelade ESD-repetitionsutbildning att erbjuda. Det är ett smidigt sätt att hålla kunskaperna vid liv utan att behöva tänka på logisitken under dessa tider. Här kan ni se en trailer.


Vikten av ett ESD-skydd.

I Elektroniktidningen den 2020-08-17 finns en artikel från ett tyskt komponentdistributör ”Burklin” som med all tydlighet belyser att det är fler än vi på Armeka som anser att elektroniken måste skyddas mot ESD. Några rader om komponenter monterade på kretskort kan tolkas på fel sätt (som att de efter montering inte kan skadas – vilket de självklart kan) borde kanske redigerats innan tryckning men, återigen, det är en viktig signal när en underleverantör till vår bransch påpekar att riskhantering är nödvändig. Läs den gärna här!

Med förhoppningar om gott samarbete framåt!


ESD-Koordinatorutbildning

ESD-Grundutbildning

ESD-Repetitionsutbildning

ESD-Fördjupningsutbildning

2 heldagar
Mat och boende ingår
Nyköping Onsdag & Torsdag 30/9 - 1/10

ESD Audit-utbildning

09:00 - 16:30
Lunch och kaffe ingår

Stockholm Onsdag 25/11
Göteborg Onsdag 2/12


homepage

Box 10076, 121 27 Stockholm-Globen
Telefonväxel: 08-645 10 75
www.armeka.se - info@armeka.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.